Glamping tijdens de Kerstvakantie

Glamping alleen voor in de zomer? Niet bij het BoerenBed! Hier kun je namelijk ook de winter verblijven in een van de knusse Houten Huisjes. Breng samen met de familie of het gezin de kerstvakantie door op deze glamping locatie. Zo ben je toch nog even er tussenuit, zonder ver te hoeven reizen. Tijdens de winter  heb je ontzettend veel mogelijkheden wat betreft het ondernemen van leuke activiteiten en geniet je van kerstsferen in een van onze winter glamping locaties! Ontdek ze hier:

Data kerstvakantie 2019 voor een glamping vakantie in een Houten Huisje

Alle regio’s: 21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Kerstvakantie op de boerderij is een echte familievakantie!

Duizenden Nederlanders zoeken elke winter de sneeuw en de bergen op voor een weekje op de latten. Iedereen geniet jaarlijks weer van een heerlijke wintersportvakantie. De meeste mensen verblijven in een hotel of appartement, maar deze winter zijn de mogelijkheden flink uitgebreid en hoe! Je kunt inmiddels op de mooiste locaties midden in een skigebied verblijven in een prachtige originele accommodatie: ontdek de wintersporttrend glamping!

Kerstvakantie in Duitsland

Ontdek onze Duitse locatie vlakbij wintersportparadijs Winterberg! Op een hoogte van ongeveer 440 meter, in het hart van het Hochsauerland, vind je Hof Keppel. Deze unieke en rustig gelegen boerderij is omgeven door weiden en bossen. De stad Schmallenberg ligt op 10 kilometer van de boerderij en bekende wintersportplaatsen als Winterberg op 25 kilometer en Willingen op 50 kilometer.

Rondom Hof Keppel zijn de weiden waar de koeien vanaf april/mei zelf kunnen beslissen of zij overdag en ’s nachts op de weide of in de stal willen verblijven. Pony Snickers kijkt al uit naar het bezoek van kinderen op de boerderij. Voor de kleine gasten is er ook een speeltuintje, knuffelschuur en een speelhoek met stro. De Houten Vakantiehuisjes van BoerenBed hebben een prachtig uitzicht en in de winter is een verblijf in een Houten Vakantiehuisje ook een unieke manier van vakantie vieren. De ski’s kunnen eenvoudig worden gestald op de boerderij, waar een ski opbergplek is met skischoenen-droger.

 

Nieuwsbrief