Ontdek Boerenbed en laat je inspireren

Op deze pagina willen we je inspireren om het meeste uit je vakantie te halen en je keuze makkelijker te maken. Ben jij een echte paarden fan of liever op vakantie met opa en oma? Geen probleem! Elke BoerenBed locatie is compleet verschillend, maar centraal staat de gastvrijheid en kleinschaligheid. Je hebt weer tijd voor elkaar en je kunt gezellig samen koken op het houtvuur.

Bij BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Elektriciteit en Wifi daar doen we niet aan, bij ons gaat het om genieten met elkaar zonder constant afgeleid te worden van Whatsapp berichtjes en filmpjes op de IPad. Kun je echt niet zonder je telefoon of tablet? Wacht maar, wij weten uit ervaring dat je deze geen minuut zult missen! Kinderen worden echte avonturiers en gaan op ontdekkingstocht op de boerderij. Ze staan vroeg op en helpen de boer bij het melken van de koeien, ’s middags moeten de kalfjes eten en in de avond krijgen de geiten nog een extra aaitje.

Bij ons ervaar je het boerenleven, je verblijft op een prachtige rustig gelegen boerderij in onze unieke accommodatie. Alles draait bij ons om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas. Ontdek de boerderij en speel gezellig spelletjes met elkaar. Geniet aan het eind van de middag van een drankje op je eigen terras en kook met heerlijke verse producten van de boerderij op het houtvuur.

De koeien zijn je nieuwe tijdelijke buren, maar wees maar niet bang, de tenten liggen niet naast de stallen maar verderop midden in een prachtig landschap. Onze gasten vragen zich vaak bij aankomst af waar de tenten verstopt zijn! Om de tenten heen is veel ruimte en privacy, zodat je echt tot rust kunt komen.