Glamping in Ierland | Co. Clare | Loop Head | Familievakantie | BoerenBed

Co. Clare

Boerderijvakantie in Co. Clare Ierland

Loop Head is een landtong aan de noordkant van de monding van de rivier de Shannon, in het graafschap Co. Clare in het westen van Ierland. Loop Head wordt gemarkeerd door een prominente vuurtoren. De tegenoverliggende landtong aan de zuidkant van de Shannon is Kerry Head.

Glamping Ierland in Co. Clare

Loop Head heeft de Atlantische Oceaan aan de ene zijde, en de monding van de Shannon aan de andere zijde. In 2010 ontving het schiereiland de European Destinations of Excellence Award, een EU-onderscheiding voor opkomende toeristische bestemmingen die zich op een verantwoordelijke en duurzame manier ontwikkelen. In 2013 werd Loop Head door The Irish Times uitgeroepen tot de “Beste vakantieplek in Ierland”.

Kamperen bij de boer in Ierland

Loop Head is gelegen op het Ierse schiereiland met dezelfde naam. Deze unieke BoerenBed Collection glamping locatie ligt midden tussen allerlei kleine strandjes.  Op deze locatie kun je heerlijk relaxen tijdens je glamping vakantie, deze locatie is namelijk gespecialiseerd in yoga en sauna sessies. Daarnaast is er in deze bijzondere omgeving veel te beleven en heerst er een gemoedelijke sfeer.

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief