Huur een hottub!

Bij veel boerderijen heb je de mogelijkheid om een hottub naast je tent te boeken, het leven is tenslotte te kort om jezelf niet even lekker te verwennen! Groot en klein hebben hier plezier van en het maakt jullie BoerenBed avontuur helemaal compleet

Je kunt de hottub in Nederland bijboeken naast de BoerenBed Tent met privé douche naast de Tent en de BoerenBed Tent met privé douche in de Tent. Als je de hottub als een extra boekt komt deze naast je Tent te staan. De boer zorgt ervoor dat er bij ieder nieuw bezoek schoon water in zit!

hot tub op vakantie
hottub

Hoe het werkt

Stap 1: Boek een hottub voor je verblijf!

Stap 2: Opwarmen

Zorg voor een goed vuur en hou dit vuur een aantal uur bij. Het duurt meestal een paar uur voordat het water warm is. Dus start in de ochtend zodat je ‘s avonds kan genieten!

Stap 3: Genieten!

In de hottub heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en kun je vaak zwaaien naar de koeien. In de avond, als de kinderen in bed liggen is het tijd om te ontspannen onder de prachtige sterrenhemel.

Bekijk hier de locaties waar je een hottub naast je Tent kunt boeken

hoeve de betuwe

Hoeve de Betuwe

In het plaatsje Dreumel, op de rand van de Betuwe. Deze boerderij bereik je in 50 minuten vanaf Utrecht, en ligt in een prachtig stukje natuur in het Land van Maas en Waal.

landgoed volenbeek boerderij

Landgoed Volenbeek

Boswandelingen, de mooiste fietsroutes, hutten bouwen, prachtige stadjes zoals Harderwijk en Elburg op korte afstand: dit alles vlakbij de boerderij.

rochefort en ardenne boerderij

Ferme de Rochefort en Ardenne

Gelegen in het zuidoosten van België, tussen het regionale park van de Ardennen en Luxemburg in het kleine dorpje Nassogne, vind je Ferme de Rochefort en Ardenne.

hoeve waterschap

Hoeve Waterschap

Deze oude boerderij is een typische Friese Stelp boerderij dichtbij het Tjeukemeer. Vanuit de tenten kijk je uit over de weilanden inclusief koeien waar je tussen kan lopen!

het wesselink in salland

Het Wesselink in Salland

Het Wesselink in Salland ligt in Schalkhaar/Deventer aan de oever van de IJssel. Het ligt midden in het vakantiegebied Salland.

hoeve de pippert boerderij

Hoeve de Pippert in de Betuwe

Midden in de Betuwe vind je Hoeve de Pippert. In de Uiterwaarden van de Waal zijn er meerdere mooie struin-, fiets en wandelroutes.

boerenbed boshuis

Het Boshuis

‘t Boshuis is een kleinschalig fruitteelt bedrijf in Vierakker (gemeente Bronckhorst) en is eigendom van de Familie Rietman (Hank met zoon Paul).

de kalverweide

De Kalverweide

Vlakbij de meren van de Weerribben en de Drentse bossen, ligt deze melkveehouderij in het karakteristieke Kallenkote. Op ongeveer een kwartiertje van het pittoreske Giethoorn.

boerderij de landhoeve

De Landhoeve op de Veluwe

De boerderij is gelegen op de Noord Veluwe, omgeven door historische stadjes zoals Elburg, Hattemen Kampen en op minder dan een uur rijden vanaf Utrecht.

locatie de lange weide

De Lange Weide

Omgeven door bos, zandpaden en een prachtig landschap. Deze boerderij is helemaal ingericht voor kinderen.. een ware ontdekkingstocht op het Drentse platteland!

hoeve meskenwier

Hoeve Meskenwier

In Friesland op een prachtige locatie die omgeven wordt door water. Omringd door het riviertje de Boarn is dit de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken!

Nieuwsbrief