Huur een hot tub!

Bij veel boerderijen heb je de mogelijkheid om een hot tub naast je tent te boeken, het leven is tenslotte te kort om jezelf niet even lekker te verwennen! Groot en klein hebben hier plezier van en het maakt jullie BoerenBed avontuur helemaal compleet. Het begint al met het opwarmen van de hot tub. Samen zorg je voor een goed vuur en daarna wacht je af totdat je in het water kunt springen. In de hot tub heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en kun je vaak zwaaien naar de koeien. In de avond, als de kinderen in bed liggen, stap je stiekem nog even in de hot tub en is het tijd om te ontspannen onder de prachtige sterrenhemel.

Je kunt de hot tub in Nederland en België bijboeken naast de BoerenBed Tent met privé douche naast de Tent en de BoerenBed Tent met privé douche in de Tent. Als je de hot tub als een extra boekt komt deze naast je Tent te staan. De boer zorgt ervoor dat er bij ieder nieuw bezoek schoon water in de hot tub zit!

hot tub op vakantie

Bekijk hier de locaties waar je een hot tub naast je Tent kunt boeken

hoeve de betuwe

Hoeve de Betuwe

In het plaatsje Dreumel, op de rand van de Betuwe. Deze boerderij bereik je in 50 minuten vanaf Utrecht, en ligt in een prachtig stukje natuur in het Land van Maas en Waal.

landgoed volenbeek boerderij

Landgoed Volenbeek

Boswandelingen, de mooiste fietsroutes, hutten bouwen, prachtige stadjes zoals Harderwijk en Elburg op korte afstand: dit alles vlakbij de boerderij.

rochefort en ardenne boerderij

Ferme de Rochefort en Ardenne

Gelegen in het zuidoosten van België, tussen het regionale park van de Ardennen en Luxemburg in het kleine dorpje Nassogne, vind je Ferme de Rochefort en Ardenne.

hoeve waterschap

Hoeve Waterschap

Deze oude boerderij is een typische Friese Stelp boerderij dichtbij het Tjeukemeer. Vanuit de tenten kijk je uit over de weilanden inclusief koeien waar je tussen kan lopen!

het wesselink in salland

Het Wesselink in Salland

Het Wesselink in Salland ligt in Schalkhaar/Deventer aan de oever van de IJssel. Het ligt midden in het vakantiegebied Salland.

hoeve de pippert boerderij

Hoeve de Pippert in de Betuwe

Midden in de Betuwe vind je Hoeve de Pippert. In de Uiterwaarden van de Waal zijn er meerdere mooie struin-, fiets en wandelroutes.

boerenbed boshuis

Het Boshuis

‘t Boshuis is een kleinschalig fruitteelt bedrijf in Vierakker (gemeente Bronckhorst) en is eigendom van de Familie Rietman (Hank met zoon Paul).

de kalverweide

De Kalverweide

Vlakbij de meren van de Weerribben en de Drentse bossen, ligt deze melkveehouderij in het karakteristieke Kallenkote. Op ongeveer een kwartiertje van het pittoreske Giethoorn.

boerderij de landhoeve

De Landhoeve op de Veluwe

De boerderij is gelegen op de Noord Veluwe, omgeven door historische stadjes zoals Elburg, Hattemen Kampen en op minder dan een uur rijden vanaf Utrecht.

locatie de lange weide

De Lange Weide

Omgeven door bos, zandpaden en een prachtig landschap. Deze boerderij is helemaal ingericht voor kinderen.. een ware ontdekkingstocht op het Drentse platteland!

hoeve meskenwier

Hoeve Meskenwier

In Friesland op een prachtige locatie die omgeven wordt door water. Omringd door het riviertje de Boarn is dit de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken!

Nieuwsbrief