Het Houten Vakantiehuisje

Houten vakantiehuisje boerenbedNaast onze wel bekende BoerenBed Tenten hebben wij ook Houten Vakantiehuisjes. In onze Houten Vakantiehuisjes kun je het hele jaar door bij ons verblijven! Deze huisjes zijn namelijk ook open tijdens de wintermaanden, als onze Tenten gesloten zijn. Verken tijdens de zomer de omliggende velden en bossen of breng kerstavond door in het gezellige Houten Vakantiehuisje met familie en vrienden. Onze Houten Vakantiehuisjes zijn gezellig en authentiek, perfect voor families, vrienden of zelfs koppels die op zoek zijn naar een heerlijke vakantie.

Elk Houten Vakantiehuisje is ingericht voor maximaal 2, 4 of 6 volwassenen. Er is een ruim woonoppervlak van 23m2 of 42m2. De huisjes zijn voorzien van alle keukenbenodigdheden van scharen tot potten en pannen, van bestek tot koffiemokken. Net als in onze BoerenBed Tenten is er geen elektriciteit of Wifi in de blokhut, de verlichting wordt verzorgd door kaarsen en olielampen. Er wordt gekookt op de houtgestookte kachel. Je boodschappen berg je op in de grote koelkist, de koelelementen zijn af te halen bij het boerderijwinkeltje. Je kunt ook buiten koken op je eigen barbecue onder de veranda. Al onze vakantiehuisjes hebben een privé badkamer en je vindt er een warme privé douche, wastafel en een apart toilet.

Boek hier jouw BoerenBed verblijf in het Houten Vakantiehuisje.

kenmerken vakantie huisjeinclusief boerenbed tentboerenbed startpakket

Ga voor nog meer luxe, huur een hot tub naast je Houten Vakantiehuisje!

Bij veel locaties heb je de mogelijkheid om een hot tub naast je huisje te boeken, het leven is tenslotte te kort om jezelf niet even lekker te verwennen! Groot en klein hebben hier plezier van en het maakt jullie BoerenBed avontuur helemaal compleet. Het begint al met het opwarmen van de hot tub. Samen zorg je voor een goed vuur en daarna wacht je af totdat je in het water kunt springen. In de hot tub heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en kun je vaak zwaaien naar de koeien. In de avond, als de kinderen in bed liggen, stap je stiekem nog even in de hot tub en is het tijd om te ontspannen onder de prachtige sterrenhemel.

Alles is inclusief: beddengoed, handdoeken en privé douche

Het tweepersoonsbed wordt voor elk verblijf door de boer opgemaakt. Het beddengoed voor de andere bedden is natuurlijk ook inclusief maar deze bedden mogen jullie bij aankomst zelf opmaken. Alle huisjes beschikken over een eigen badkamer inclusief privé douche.

Nieuwsbrief