Neem je hond mee op vakantie!

Met je gezin op vakantie gaan, is pas compleet als de hond mee kan! Je trouwe viervoeter is op bijna alle Nederlandse en Belgische boerderijen welkom. Maak een mooie wandeling rond de boerderij en geniet van het prachtige landschap. Natúúrlijk hoef je je bij ons nooit meer zorgen te maken of je hond wel welkom is. Dat is een heel fijn gevoel!

Op de boerderij moet de hond aangelijnd worden want de boerderijdieren zijn niet aan alle honden gewend. Per tent mogen twee honden komen logeren.

hond mee op vakantie
hond vakantie

Op vakantie met je hond

Omdat de BoerenBed boerderijen altijd heerlijk vrij gelegen zijn, heb je volop de ruimte om lange wandelingen te maken met je hond. Bij BoerenBed is het dan ook de ideale gelegenheid om heerlijk op vakantie te gaan met je hond! Maar let op: in het buitenland zijn vaccinaties en buiten Europa soms een gezondheids­verklaring of een bloedonderzoek nodig. Welke vereisten er per Europees land zijn kun je vinden bij de invoerregels. De dierenarts kan je ook informeren over allerlei preventieve maatregelen tegen teken en andere dingen waar je in het buitenland rekening mee moet houden. Per land zijn er aanvullende regels waar je rekening mee moet houden. Informeer je dus goed voordat je de grens over gaat.

Hondvriendelijke boerderijen

Bij veel BoerenBed boerderijen zijn honden welkom, voeg je hond toe bij boeking.

Nieuwsbrief