Neem je hond mee op vakantie!hond

Met je gezin op vakantie gaan, is pas compleet als de hond mee op vakantie kan! Je trouwe viervoeter is op bijna alle Nederlandse en Belgische boerderijen welkom.  Maak een mooie wandeling rond de boerderij en geniet van het prachtige landschap. Natúúrlijk hoef je je bij ons nooit meer zorgen te maken of je hond wel welkom is. Dat is een heel fijn gevoel!

Let op: Op de boerderij moet de hond wel aangelijnd worden want de boerderijdieren zijn niet aan alle honden gewend. Per tent mogen twee honden komen logeren.

Op vakantie met je hond

Omdat de BoerenBed boerderijen altijd heerlijk vrij gelegen zijn, heb je volop de ruimte om de boerderij heen om lange wandelingen te maken met je hond. Bij BoerenBed is het dan ook de ideale gelegenheid om heerlijk op vakantie te gaan met je hond! Maar let op: in het buitenland zijn vaccinaties en buiten Europa soms een gezondheids­verklaring of een bloedonderzoek nodig. Welke vereisten er per Europees land zijn kun je vinden bij de invoerregels. De dierenarts kan je ook informeren over allerlei preventieve maatregelen tegen teken en andere dingen waar je in het buitenland rekening mee moet houden.

Op vakantie wil je geen stress. Hou je daarom aan de Europese regels. De onderstaande punten gelden altijd:

  • Identificatie chip
  • Europees huisdierenpaspoort
  • Geldige rabiësinenting

En let op: per land zijn er aanvullende regels waar je rekening mee moet houden. Informeer je dus goed voordat je de grens over gaat.

Hondvriendelijke boerderijen

Bij veel BoerenBed boerderijen zijn honden welkom. In ieder geval op bijna al onze boerderijen in Nederland en België mogen de honden komen logeren. Wil je het zeker weten? Neem dan even contact op met onze klantenservice of vraag het via de chat! Let op: in Frankrijk en Engeland zijn niet op alle boerderijen honden welkom!

Bekijk hier alle hondvriendelijke boerderijen.

Kamperen bij de boer

Zet je telefoon uit en berg je tablet op want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind) inclusief eigen toilet, warme douche, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken.

Glamping Nederland

Kom luxe kamperen op de boerderij en beleef een onvergetelijke vakantie! Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderij locaties in Nederland!

Nieuwsbrief