Het BoerenBed gevoel… Beleef en geniet!

Ervaar Het BoerenBed gevoel; lekker buiten leven op de mooiste locaties van Nederland met niets anders dan het ritme van de dag. Niets hoeft en alles mag. Dat is het BoerenBed!

Een BoerenBed boerderij is altijd gevestigd op een prachtige plek midden in de natuur in Nederland, België, Frankrijk, UK, Ierland, Duitsland en Zwitserland.

Tijdens je verblijf kun je naast genieten– een kijkje nemen in de wereld van de boer. Het BoerenBed is namelijk alleen gevestigd bij werkende agrarische bedrijven; waar de boer en boerin een gedreven en betrokken rol spelen. Maak op de boerderij kennis met alle dieren die er wonen en leer over hun rol in het boerderijleven.

De BoerenBed accommodaties zijn ongekend ruim en comfortabel met een bijzondere inrichting die herinnert aan het eerlijke boerenlandleven van vroeger dagen.

Geniet van de sfeer van kaarsen en olielampen en van de lange avonden rond de warme houtkachel. Vergeet de tijd… Het BoerenBed is bestemd voor iedereen die zoekt naar kwaliteit en kleinschaligheid. Bekijk hier alle BoerenBed locaties.


Wat vind je op de BoerenBed locaties?

Tijdens een BoerenBed verblijf willen we je veel van de boerderij laten zien en kennis laten maken met de boer en boerin met hun gezin. Het begint al goed! In het begin van je vakantie geeft de boer jullie een rondleiding over het erf. Zo maak je kennis met alle dieren, weet je wat de boer de hele dag doet en weet je de weg te vinden naar de boerderijwinkel, houthok en douches.

De boerderijwinkel zal een bijzondere rol spelen in je vakantie. Hier kan je een droogje en natje halen. En omdat vertrouwen een belangrijke rol speelt op het platteland mag je pakken wat je wilt. Wat je meeneemt schrijf je op in het huishoudboekje en reken je af bij vertrek.

In de winkel vind je altijd voldoende ingrediënten om een heerlijke maaltijd te maken op de houtkachel. Alle ingrediënten komen zo veel mogelijk van eigen boerderij, denk aan groenten uit de moestuin die je zelf mag plukken, of heerlijke kaas van de eigen schapen. Tijdens je verblijf wil je natuurlijk alles van de boer te weten te komen! Dit kan perfect tijdens de gezellige pizza-avond. De ouderwetse oven wordt opgestookt, dit duurt maar liefst 3 uur tot hij helemaal warm is. De tafel wordt gevuld met allemaal lekkernijen voor op de pizza en de drankjes staan koud. De kinderen mogen de pizza beleggen en de boer bakt ze in de ouderwetse oven. De pizza-avond wordt een keer per verblijf gehouden bij voldoende belangstelling en kan je reserveren op de boerderij.


Familievakantie met rust en ruimte

Om de tent heen is er heel veel ruimte om vrij te bewegen. Hutjemutje is er bij Het BoerenBed niet bij. Bij iedere tent is een picknicktafel, zodat iedereen met mooi weer lekker buiten kan zitten.

De sfeer van saamhorigheid, van weer bij elkaar zijn en vooral samen dingen doen. Al is het maar de tafel dekken, samen koken of de afwas met de hand doen. Er wordt meer met elkaar gepraat dan thuis. Bijvoorbeeld bij een luxe camping in Brabant of een boerderijvakantie in België!

Ook is een BoerenBed boerderij een geweldige plek om samen met vrienden en familie wat feestelijks te vieren, maar ook om in een unieke en ontspannen omgeving te vergaderen. Beleef anders dan anders een markante 50ste verjaardag, trouwfeest of een bijzonder teambuilding sessie.


De accommodaties

Hieronder zie je alle BoerenBed accommodaties die je kunt vinden op onze locaties. In alle accommodaties heb je een toilet en in de HeerenBoer Tenten vind je een lekkere warme douche. Mocht jouw gewenste accommodatie deze niet hebben dan is er op de locatie altijd een douchegebouw met alle moderne gemakken voorzien. Klik op jou gewenste accommodatie om meer over dit bijzondere logeeradres te weten te komen.


Nieuwsbrief