Hemelvaart op de boerderij | Familievakantie | BoerenBed

Hemelvaart op de boerderij

Home > Hemelvaart op de boerderij

Hemelvaart op de boerderij

Tijdens Hemelvaart hebben we lekker een extra dagje vrij en het is dan ook het ideale moment om Hemelvaart op de boerderij te vieren: lekker even weg met familie of met vrienden. Hemelvaart valt dit jaar op donderdag 10 mei 2018.

Boek hier voor je Hemelvaart aankomst op woensdagmiddag 9 mei (4 nachten) lang weekend: klik hier

Dauwtrappen met de familiehemelvaart glamping vakantie

Een lange traditie die tijdens Hemelvaart voortgezet wordt, is dauwtrappen. Heerlijk naar buiten voor dag en dauw. Mensen stonden vroeger op Hemelvaartsdag om drie uur ’s nachts op, wandelden met hun blote voeten door het gras, dansten en zongen. Van dit ritueel zou een magische en genezende werking uitgaan. Onder andere zou het goed zijn om zo ouderdom bestrijden en huidaandoeningen te genezen. Bij Het BoerenBed zijn we van mening dat frisse lucht voor iedereen goed is!

Boerderijleven tijdens Hemelvaart

Naast de prachtige omgeving rondom de boerderijen kan je op het erf zelf ook van alles beleven tijdens Hemelvaart! Help de boer en boerin bij het verzorgen van alle dieren en raap je verse eitje in het kippenhok. Een BoerenBed vakantie heeft alle verschillende aspecten van een echte familievakantie onder een tentdak!

Boek hier je BoerenBed vakantie tijdens Hemelvaart

Nieuwsbrief