Hemelvaart op de boerderij

Tijdens Hemelvaart hebben we lekker een extra dagje vrij en het is dan ook het ideale moment om dit lekker op de boerderij te vieren! Even weg met de familie of met vrienden. Hemelvaart valt dit jaar op donderdag 21 mei 2020.

Boek je Hemelvaart aankomst op:

  • Woensdag 20 mei voor 4 of 5 nachten
  • Vrijdag 22 mei voor 3 nachten

Familievakantie met Hemelvaart

Een lange traditie die tijdens Hemelvaart voortgezet wordt, is dauwtrappen. Heerlijk naar buiten voor dag en dauw. Mensen stonden vroeger op Hemelvaartsdag om drie uur ‘s nachts op, wandelden met hun blote voeten door het gras, dansten en zongen. Van dit ritueel zou een magische en genezende werking uitgaan. Onder andere zou het goed zijn om zo ouderdom bestrijden en huidaandoeningen te genezen. Bij Het BoerenBed zijn we van mening dat frisse lucht voor iedereen goed is!

Glamping vakantie tijdens Hemelvaart

Naast de prachtige omgeving rondom de boerderijen kan je op het erf zelf ook van alles beleven tijdens Hemelvaart! Help de boer en boerin bij het verzorgen van alle dieren en raap je verse eitje in het kippenhok. Een BoerenBed vakantie heeft alle verschillende aspecten van een echte familievakantie onder een tentdak!

Boek hier je BoerenBed vakantie tijdens Hemelvaart

Nieuwsbrief