Halloween op de boerderij

Kom dit jaar griezelen op de boerderij! Tijdens het laatste weekend van het seizoen, op 31 oktober, is het Halloween. Om dit te vieren ontvang je op de deelnemende boerderijen een speciale Halloween verrassingsmand en bij sommige boerderijen leuke andere extra’s zoals een Halloween speurtocht of een griezelige pizza avond! Lees hieronder alles over de deelnemende boerderijen en activiteiten.halloween boerderij pompoen

Deelnemende boerderijen Halloween weekend:

De Brabantse Hei je ontvangt hier een Halloween verrassingsmand en de pizza avond is in Halloween style; verkleden maar!

Mariahout in de Hei je ontvangt hier een Halloween verrassingsmand en gaat samen met de boerin pompoen lampionnetjes maken.

Hoeve den Overdraght Collection je gaat met de boerin ‘griezellekkers’ bakken en ontvangt een soeppakket om pompoensoep met spinnetjes te maken. Wie durft het om verkleed te komen?!

Kom gezellig griezelen op de boerderij, uiteraard helemaal kind vriendelijk en dus leuk voor het hele gezin! Halloween wordt steeds populairder in Europa, het is vooral een leuk feest voor kinderen omdat ze zich griezelig mogen verkleden. Onmisbaar dus bij BoerenBed! In sommige landen gaan kinderen langs de deuren, hier roepen ze dan “Trick or Treat”. Trick betekent dat de persoon geplaagd wordt en Treat betekent dat de kinderen een snoepje krijgen. Kinderen krijgen hier dus heel veel snoepjes! Op de boerderij begint het gezellige weekend met het openmaken van de verrassingsmand, hier zit veel lekkers in en misschien ook nog wel wat leuke Halloween knutselwerkjes. Misschien gaan jullie wel een pompoen uithollen met de boerin of laat je de boer schrikken in je griezelige outfit!

Nieuwsbrief