Halloween op de boerderij

Tijdens het laatste weekend van het seizoen, vanaf 29 oktober 2021, vieren wij Halloween. Je ontvangt op de deelnemende boerderijen een speciale Halloween verrassingsmand en bij sommige boerderijen leuke andere extra’s zoals een Halloween speurtocht of een griezelige pizza avond!

Ontvang een Halloween verrassingsmand!

HALLOWEEN
hallowen

Over Halloween

Kom gezellig griezelen op de boerderij, uiteraard helemaal kindvriendelijk en dus leuk voor het hele gezin! Halloween wordt steeds populairder in Europa, het is vooral een leuk feest voor kinderen omdat ze zich griezelig mogen verkleden. In sommige landen gaan kinderen langs de deuren, hier roepen ze dan “Trick or Treat”. Trick betekent dat de persoon geplaagd wordt en Treat betekent dat de kinderen een snoepje krijgen. Kinderen krijgen hier dus heel veel snoepjes! Op de boerderij begint het gezellige weekend met het open maken van de verrassingsmand, hier zit wat lekkers in en misschien ook nog wel wat leuke Halloween knutselwerkjes. Misschien gaan jullie wel een pompoen uithollen met de boerin of laat je de boer schrikken in je griezelige outfit!

Boek je verblijf bij een van de deelnemende boerderijen

boerenbed locatie brabantse hei

De Brabantse Hei

Even ten zuiden van Tilburg en Eindhoven ligt De Brabantse Hei midden op de Brabantse Kempen en op een steenworp afstand van de Belgische grens.

boerenbed locatie mariahout in de hei

Mariahout in de Hei

Aan de rand van de Peel in het dorpje Mariahout, provincie Noord-Brabant, vind je boerderij Mariahout in de Hei. De tenten hebben uitzicht op het bos.

locatie hoeve den overdraght

Hoeve den Overdraght

Hoeve den Overdraght is gelegen in de Westhoek, ligt dicht bij de kust én leunt tegen de Franse grens. Uitrusten, ontstressen en simpelweg genieten doe je hier.

Nieuwsbrief