Chat with us, powered by LiveChat

Suffolk glamping vakanties op de boerderij

Een glamping vakantie in Suffolk is dé manier om terug te keren naar de natuur terwijl je verblijft in het comfort van luxe accommodatie. Het vreedzame, mooie Suffolk biedt de perfecte achtergrond voor een glamping vakantie. Een schilderachtige omgeving en een luxe tent zorgen voor een opwindende nieuwe vakantie ervaring!

Familievakantie in Suffolk

Deze provincie heeft een gevarieerd landschap: van de uitgestrekte stranden langs de kustlijn tot de ruige heides en valleien. Met mooie dorpjes, middeleeuwse kerken en ruïnes, dierenparken, paardrijden en nog veel meer, is er genoeg te ontdekken in de omgeving tijdens uw glamping vakantie in Suffolk! Food- en muziekfestivals worden gedurende het hele jaar georganiseerd, wat garant staat voor een gezellig uitje met het hele gezin!

Luxe kamperen in Suffolk

Ruil de stad in voor de boerderij en omarm de landelijke manier van leven. Luie dagen ontspannen in de frisse buitenlucht zijn een welkome afwisseling van het drukke dagelijkse leven. Kinderen kunnen leren hoe mensen van het land leven, en misschien zelfs helpen methet verzorgen van de dieren! BoerenBed vakanties hebben zoveel meer te bieden dan alleen maar de kans om te ontspannen - hoewel dat natuurlijk ook belangrijk is!

Boerderij vakantie in Suffolk

De boerderij College Farm ligt op het zuidelijkste puntje van de Norfolk Broads en ligt op een half uur rijden van de meest prachtige stranden en kustplaatsjes zoals Southwold en Walberswick. De familie leeft al vijf generaties op de boerderij. Vanaf je tent kan je de zeilen van de bootjes voorbij zien gaan op de rivier Wavene. Of geniet van het veld vol zonnebloemen die voor je staan. Als je zin hebt in een actieve vakantie dan kan je onze paarden verzorgen, fietsen, varen in de boten of lekker ontspannen vissen.

Een echte vakantie is er een waar je kunt ontspannen in alle rust en stilte zonder onderbrekingen of hectische activiteiten, en in dit geval in enkele van de mooiste regio's van het Verenigd Koninkrijk! Het glamping effect van het BoerenBed in Suffolk zorgt voor jullie comfort terwijl de natuur van dichtbij in een prachtige omgeving van het platteland wordt bewonderd.

Kom en boek nu je glamping vakantie in Suffolk!

Nieuwsbrief