Glamping vakanties in Suffolk

Een glamping vakantie in Suffolk is dé manier om terug te keren naar de natuur terwijl je verblijft in het comfort van luxe accommodatie. Het vreedzame, mooie Suffolk biedt de perfecte achtergrond voor een glamping vakantie. Een schilderachtige omgeving en een luxe tent zorgen voor een opwindende nieuwe vakantie ervaring!

Familievakantie in Suffolk

Deze provincie heeft een gevarieerd landschap: van de uitgestrekte stranden langs de kustlijn tot de ruige heides en valleien. Met mooie dorpjes, middeleeuwse kerken en ruïnes, dierenparken, paardrijden en nog veel meer, is er genoeg te ontdekken in de omgeving tijdens uw glamping vakantie in Suffolk! Food- en muziekfestivals worden gedurende het hele jaar georganiseerd, wat garant staat voor een gezellig uitje met het hele gezin!

Luxe kamperen op de beorderij in Suffolk

De boerderij College Farm ligt op het zuidelijkste puntje van de Norfolk Broads en ligt op een half uur rijden van de meest prachtige stranden en kustplaatsjes zoals Southwold en Walberswick. De familie leeft al vijf generaties op de boerderij. Vanaf je tent kan je de zeilen van de bootjes voorbij zien gaan op de rivier Wavene. Of geniet van het veld vol zonnebloemen die voor je staan. Als je zin hebt in een actieve vakantie dan kan je onze paarden verzorgen, fietsen, varen in de boten of lekker ontspannen vissen.

Nieuwsbrief