Shropshire | Familievakantie in Engeland | Glamping | BoerenBed

Shropshire

Kom tot rust met glamping in het dunbevolkte Shropshire

Kom tot rust en geniet van het natuurlandschap in Shropshire, een van de meest landelijke en dunbevolkte gebieden van Engeland. Ongeveer driekwart van het graafschap wordt gevormd door de Hills Area of Outstanding Natural Beauty. Het maakt deze plek in de West Midlands tot een bijzondere locatie voor een familievakantie in een tent deluxe van Het BoerenBed.

Luxe kamperen in Shropshire op een kleinschalige natuurlocatie

De comfortabele 6-persoonstent op een kleinschalige natuurlocatie in het westen van Engeland overtreft je stoutste verwachtingen. Het voelt net als thuis. Alle noodzakelijke voorzieningen als echte bedden, stromend water, verlichting, toilet, houtkachel en kookfornuis zijn aanwezig. Je hoeft zelf geen voorbereidingen te treffen, maar kunt na de gastvrije ontvangst op de boerderij direct je intrek nemen in dit luxe vakantieverblijf. Je kunt een keertje helpen met koeien melken of misschien zie je wel een kalfje geboren worden. Alles mag, niets hoeft.

Glamping in de heuvels en dicht bij de bossen en moerassen

Het BoerenBed kiest zijn locaties zorgvuldig uit, in de buurt van nationale parken of landgoederen. Je komt in aanraking met het aloude boerenleven en snuift dagelijks de gezonde buitenlucht op. Besluit met je gezin of vriendengroep een wandeling te maken naar de heuvel Wrekin, een prominente bezienswaardigheid op 407 meter hoogte. Je ontdekt in dit Engelse graafschap de best bewaarde moerassen van Groot-Brittannië. Je viert vakantie dicht bij Rushymoss Wood, het leefgebied van vele koekoeken en spechten.

Een familie vakantie midden in de natuur met veel luxe

Glamping is een schitterende manier om van het buitenleven in West-Engeland te genieten, zonder gesleep met tenten en inboedel. Alles is ter plekke al aanwezig, alles functioneert bijna als thuis. Je bed is al opgemaakt. Het BoerenBed laat je onthaasten tijdens een familie vakantie die zijn weerga niet kent. Aarzel niet langer en leg je droomvakantie vast.

BoerenBed Locaties in de Buurt

Shropshire , wat vinden de gasten?

 • 7.5
  Mevr. Zevenhuijzen - Verblijf vanaf Mon 23 Jul

  Het was jammer dat er bij de camping helemaal geen informatie over de toeristische attracties te vinden was. Wij zijn lid geworden van de national trust, wat even een uitgave is (120 pond voor gezin met 4 personen), maar we hebben het er ruimschoots uitgehaald. Er zijn veel prachtige kastelen en landhuizen van de national trust te bezoeken, o.a. Powis castle, Erddig Hall, Croft castle, Chirk castle, Benthall Hall. In vrijwel ieder kasteel is een speurtocht voor de kinderen en is een speeltuin, play area waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Bovendien kan je er genieten van de prachtige tuinen, picknicken en een kopje thee drinken of ijsje eten.

  8.8
  Mevr. Young - Verblijf vanaf Fri 17 Jul

  Shrewsbury en Attingham park zijn niet ver en voor jong en oude heel erg leuk. In Oswestry heb je Parkhall Countryside Experience, ontzettend leuk voor jonge kinderen, heerlijk met en tussen de dieren.

  8.8
  Mevr. Young - Verblijf vanaf Fri 17 Jul

  Shrewsbury en Attingham park zijn niet ver en voor jong en oude heel erg leuk. In Oswestry heb je Parkhall Countryside Experience, ontzettend leuk voor jonge kinderen, heerlijk met en tussen de dieren.

 • 10.0
  Mevr. Bos - Verblijf vanaf Mon 01 Jun

  vooral veel wandelen en lekker verdwalen

  8.8
  Mevr. Mancel - Verblijf vanaf Mon 11 Aug

  Ludlow, Severn Railway (stoomtrein) in Bridgenorth

Nieuwsbrief