Glamping New Forest

De lange wandelingen in het bos zullen je eetlust opwekken voor een stevige lunch in een van de uitnodigende pubs van deze regio. Het landschap is hier groen  kleurrijk met lentebloemen. Als je goed oplet, kun je de wilde New Forest pony's met hun veulens spotten!

Luxe kamperen tijdens de zomervakantie in New Forest

Midgham Farm ligt dichtbij de stad Salisbury en op slechts een klein uurtje wandelen van het prachtige dorpje Fordingbridge. Op dit landgoed vind je pony’s, die soms gevoerd mogen worden. De kinderen kunnen lekker springen op de trampoline en zwiepen aan het grote schommeltouw. Bovendien kunnen ze avonturen beleven in het bos; deze boerderij ligt namelijk in het wereldberoemde natuurpark The New Forest. Ook vind je bij Midgham Farm alpaca’s en een konijntje waar de kleintjes mee kunnen knuffelen.

Familievakantie in New Forest

Actievelingen kunnen wandelen of fietsen door The New Forest. Ook kunnen jullie strandjutten bij Bournemouth of de mysterieuze Stonehenge bezoeken. The New Forest kent ook vele gezellige pubs. Bij Midgham staan de boer en boerin altijd klaar om aanbevelingen te geven. Onze persoonlijke favoriet is de Royal Oak in Gorley: een tip voor gezinnen, met een klimrek en een uitgebreid kindermenu.

Nieuwsbrief