Chat with us, powered by LiveChat

Luxe kamperen in een idyllisch natuurlandschap in Lake District

Lake District geldt als een van de mooiste nationale parken van Engeland. Het BoerenBed geeft je de kans om hier van een luxueuze familievakantie te genieten. Glamping in een comforttent op het land van een boerderij geeft je het gevoel van een stukje paradijs op aarde. Het is luxe kamperen in een idyllisch natuurlandschap.

Dompel je onder in het boerenlandleven en ontdek Lake District

Je verblijft bij een agrarisch bedrijf, waar je kinderen de Schotse Hooglanders kunnen aaien, kippen en konijnen kunnen voeden en lammetjes kunnen knuffelen. Je wordt gastvrij onthaald en kunt proeven van de zelfgemaakte jam, koekjes en soep. De ligging van je bijzondere accommodatie is ideaal om prachtige wandelingen te ondernemen. De schitterende meren in dit graafschap in het noordwesten van Engeland zijn gemakkelijk bereikbaar.

Een glamping vakantie in een Nationaal Park is een echte belevenis

Een familievakantie in het bekende Nationale Park The Lakes is een ware belevenis. Zie vanuit je volledig ingerichte meerpersoonstent de rode eekhoorns lopen en ga eens lekker pootje baden in het nabijgelegen riviertje. Het bergachtige gebied is beroemd om zijn meren, bossen, valleien en heide. Deze natuurrijke regio in Noordwest-Engeland is de thuisbasis voor vele wilde dieren en vogelsoorten. Een mooi avontuur om met je hele gezin aan te gaan.

Beantwoord je liefde voor de natuur met een glamping vakantie

Glamping mixt de vreugde van landelijk kamperen met het genot van luxe faciliteiten tijdens je vakantie in Groot-Brittannië. Heb je liefde voor de natuur en wil je genieten van het buitenleven op het Engelse platteland? Reserveer dan snel bij Het BoerenBed een 6-persoonstent die volledig ingericht is met riante bedden, een houtgestookt fornuis, houtkachel, stromend water en toilet. Je vakantieverblijf op een kleinschalige kampeerlocatie staat al uitnodigend op je te wachten. Kijk hier voor de beschikbare locaties.

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief