Kent | Familievakantie in Engeland | Glamping | BoerenBed

Kent

Ontdek de charme van luxe kamperen in Kent

Heb je altijd al eens in een beschermd natuurgebied vakantie willen vieren met het hele gezin? Het BoerenBed bied je deze buitenkans met een glamping vakantie in het Engelse Kent. Je verblijft in een riante 6-persoonstent met houtkachel, waar het je qua comfort aan niets ontbreekt. Je hebt een vrij uitzicht op een adembenemend landschap, wat ook wel ‘De tuin van Engeland’ wordt genoemd.

Het gezonde buitenleven omarmen tijdens glamping in Kent

Je viert vakantie in een heuvelachtige omgeving die voor een groot deel wordt gekarakteriseerd door de krijtheuvels North Downs. Deze heuvelketen is geclassificeerd als gebied van buitengewone natuurlijke schoonheid. Je luxe verblijf bevindt zich bij een boerderij die vol in bedrijf is. Het boerenleven speelt zich af met paarden, schapen, varkens, kippen, honden en katten. Rocky Field is dicht bij, waar je dassen, vossen en herten kunt spotten. Je kijkt uit op de omliggende velden en bossen.

Een onderscheidende familie vakantie in Zuidoost-Engeland

Geniet tijdens je familievakantie in Zuidoost-Engeland van een kampvuur bij je luxe tent en van de nachtelijke sterrenhemel. De gerieflijke accommodatie in dit graafschap is een ideaal startpunt voor mooie wandelingen of fietstochten naar aantrekkelijke natuurplekken en bezienswaardigheden in de regio, zoals Bewl Water Reservoir, kuuroord Royal Tunbridge Wells, Bedgebury Pinetum en Groombridge Place Gardens, waar de bekende tv-serie ‘Pride and Prejudice’ werd opgenomen.

Kleinschaligheid, comfort en natuurschoon op één plek

Glamping in South East England paart de charme van het zuivere boerenlandleven aan het hedendaagse comfort. Je slaapt in een gewoon bed, maakt gebruik van een houtgestookt fornuis en beweegt je in een gezonde omgeving op een kleinschalige, mooie kampeerplek. Vier hier een fantastische familievakantie!

BoerenBed Locaties in de Buurt

Kent , wat vinden de gasten?

 • 8.8
  Mevr. Koster - Verblijf vanaf Fri 20 Jul

  Hoogtepunten tijdens ons verblijf waren een dag aan de kust naar Seven Sisters/Beachy Head, Bodiam Castle (evt. i.c.m. stoomtrein vanuit Tenterden), High Rocks in Eridge. Mountainbiken in Bedgebury was ook leuk, wel vrij prijzig.

  8.8
  Mevr. Van den broek - Verblijf vanaf Mon 07 Aug

  With the train from Frant Station to London; Bodiam Castle.

  8.8
  Mevr. Visser - Verblijf vanaf Fri 28 Apr

  Wandelen over public footpaths, eten bij de lokale pubs, herten spotten en een dagje naar Londen met de trein.

 • 10.0
  Familie Potappel - Verblijf vanaf Mon 24 Apr

  Hastings is echt een prachtige plaats En natuurlijk een dagje Londen

  10
  Beaujean - Verblijf vanaf Fri 19 Aug

  We went to Canterburry for a day, lovely village!

  10.0
  Mevr. Beaujean - Verblijf vanaf Fri 19 Aug

  We went to Canterburry for a day, lovely village!

 • 10
  de Gier - Verblijf vanaf Mon 18 Jul

  Penshurst Place - mooi landhuis met heel mooie tuinen en leuke speelplaats voor de kids. Beachy Head - prachtige krijtrotsen. Londen - goed te doen met de trein, station op twee kilometer van de boerderij.

  10.0
  Fam. Gier - Verblijf vanaf Mon 18 Jul

  Penshurst Place - mooi landhuis met heel mooie tuinen en leuke speelplaats voor de kids. Beachy Head - prachtige krijtrotsen. Londen - goed te doen met de trein, station op twee kilometer van de boerderij.

  10.0
  Fam. Van Den Heuvel - Verblijf vanaf Mon 03 Aug

  Go into the fields at night to see the deer and badgers. It is great!

 • 10.0
  Mevr. Van Den Heuvel-Van Gelder - Verblijf vanaf Mon 03 Aug

  Go into the fields at night to see the deer and badgers. It is great!

  10.0
  Fam. Agterberg - Verblijf vanaf Fri 15 Aug

  In het landwinkeltje lag allerlei toeristische info en als je verder nog vragen had waren Jo en Gill graag bereid het voor je op te zoeken.

Nieuwsbrief