Hampshire | Familievakantie in Engeland | Glamping | BoerenBed

Hampshire

Een luxe glamping vakantie in Hampshire

Proef van het boerenleven, geniet van de vrije natuur en beleef een overweldigende glamping vakantie in Hampshire. Het BoerenBed zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Kom met je hele gezien of met vrienden en verblijf in een comfortabele en volledig ingerichte 6-persoonstent bij een boerderij. Je ervaart de privacy en het geluk van het buitenleven en kunt kennismaken met een duurzaam agrarisch bedrijf.

Een oase van rust aan de rand van een natuurgebied in Hampshire

Het BoerenBed laat je ontspannen op een bijzondere locatie in Zuid-Engeland, aan de rand van het National Park South Downs. Het is een oase van rust op een uurtje rijden van Londen. Je ontdekt tijdens je familievakantie de wereld van de boeren, met het aanwezige rundvee en schapen. Je kijkt uit op een glooiend landschap, met bossen en kronkelende weggetjes. Geniet ’s avonds van een barbecue en kampvuur in de buitenlucht en bewonder ’s nachts de fraaie sterrenhemel.

Luxe kamperen tijdens een familievakantie in een natuurrijke omgeving

Een familievakantie via Het BoerenBed in dit Engelse graafschap is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Het is luxe kamperen met de natuur binnen handbereik. In je vakantie onderkomen vind je bijna alles wat je thuis ook hebt: warmte, verlichting, water, een wc en riante bedden. Trek er op uit om de zuidkust van Engeland nader te leren kennen en wandel langs laag gelegen kleigronden, weelderige heidevelden, machtige bossen en groene heuvels. Grote delen van Hants zijn aangewezen als beschermd natuurgebied en benoemd als Area of Outstanding Natural Beauty.

Kies voor de natuur, het comfort en avontuur in Zuid-Engeland

Luxe kamperen in Zuid-Engeland is zeer aangenaam, vanwege het milde klimaat met veel zonuren. Ervaar zelf waarom glamping in een gezonde omgeving steeds populairder wordt en reserveer een fraai onderkomen bij Het BoerenBed voor een prachtige en avontuurlijke vakantie met het hele gezin.

BoerenBed Locaties in de Buurt

Hampshire , wat vinden de gasten?

 • 6.3
  Fam. van Wijngaarden - Verblijf vanaf Fri 15 Dec

  Studland and Godlingston Heath National Nature Reserve

  10.0
  Familie Vierhout - Verblijf vanaf Mon 14 Aug

  fietsen huren en een grote tocht fietsen en met de trein naar London gaan, met treinkaartje kun je ook in bussen in Londen zelf.

  10
  van der Veen - Verblijf vanaf Mon 25 Jul

  * Salisbury is een leuk stadje, met een hele mooie kathedraal. * The New Forest is schitterend om rond te rijden, te wandelen en te fietsen. * Wij hebben ook Moors Valley Country Park bezocht en het Play Trail gevolgd. Een route door het bos met allerlei speel/klimtoestellen van hout. Vooral leuk voor jonge kinderen (

 • 10.0
  Mevr. Mourik Van - Verblijf vanaf Mon 11 Jul

  Mountainbiking Wandelen Bezoek Stonehenge

  10.0
  Mevr. Töpke - Verblijf vanaf Mon 14 Jul

  We hebben vanuit Burton een mooie fietstocht gemaakt en onderweg gestopt voor een afternoon tea. Het strand van Bournemouth was ook heel leuk. En het Paultons Park (met Peppa Pig) was dolle pret. _x000D_ We hebben ook de spoeddienst van het ziekenhuis in Salisbury bezocht toen ons jongste zoontje gevallen was en zijn lip diende genaaid te worden. Hoewel we daar ook heel vriendelijk behandeld zijn, zou ik deze uitstap niet aanraden :-)

Nieuwsbrief