Dorset | Familievakantie in Engeland | Glamping | BoerenBed

Dorset

Omarm de natuur met luxe kamperen in Dorset

Omarm de natuur en geniet van de luxe van een volledig ingerichte 6-persoonstent van Het BoerenBed in Dorset. Je zult je verwonderen over het afwisselende landschap in dit graafschap in het zuidwesten van Engeland. Je comfortabele verblijf op een kleinschalige natuurlocatie ligt op een steenworp afstand van de veelgeprezen kust en is daarmee ideaal gesitueerd voor een fijne familievakantie.

Maak kennis met het boerenleven in een luxe accommodatie

De glamping tenten van Het BoerenBed staan op een boerderij, waar je kennis kunt maken met het agrarische leven. Van koeien melken tot gewassen kweken en eenden voeren. Je kunt helemaal jezelf zijn en genieten van het buitenleven, terwijl het je aan niets ontbreekt. Je tent is onder meer voorzien van riante bedden, een toilet, houtkachel, houtgestookt fornuis om te koken en stromend water. Moderne faciliteiten in een authentieke omgeving.

Glamping met het hele gezin nabij de unieke kuststrook van Engeland

Een familievakantie in het zuidwesten van Engeland is een speciale ervaring. Je kunt vanuit je luxe tent het omringende landschap verkennen, waarbij je stuit op kalkrijke heuvels, kleivalleien en weelderige bossen. De regio is vermaard om zijn kuststrook. Aan de Jurassic Coast zijn vele geologische bezienswaardigheden te zien als Chesil Beach, Isle of Portland en Lulworth Cove. De schitterende, rotsachtige kust staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is zeker een bezoekje waard.

Een onvergetelijke kampeerervaring van hoge kwaliteit

Het BoerenBed biedt je een glamping ervaring van hoge kwaliteit, perfect voor als je met je gezin of vrienden op zoek bent naar een unieke, rustige vakantie in een natuurlijke omgeving met een mild klimaat. Ervaar het zelf en ontdek de meerwaarde van een ontspannen familievakantie in Zuid-Engeland.

BoerenBed Locaties in de Buurt

Dorset , wat vinden de gasten?

 • 10.0
  Mevrouw van As - Verblijf vanaf Mon 30 Jul

  Bezoek aan Abbotsbury, The Durdle Door, wandelen op het 'coast path'

  10.0
  Dhr Geurts - Verblijf vanaf Fri 11 Aug

  Corfe Castle waterpark is een echte aanrader, prima te combineren na een bezoek aan Corfe Castle. Ze verhuren wet suites dus slecht weer is geen excuus.

  10.0
  Dhr. Woudenberg - Verblijf vanaf Mon 25 Apr

  Wij hebben de stranden in Weymouth bezocht, en het mooie kiezelstrand bij Durdle Door. Het is een mooie klim van de cirkelvormige Lulworth Cove en Durdle Door. Abbotsbury is een leuk dorpje met een kapelletje op een berg.

 • 10.0
  Dhr. Woudenberg - Verblijf vanaf Mon 25 Apr

  Wij hebben de stranden in Weymouth bezocht, en het mooie kiezelstrand bij Durdle Door. Het is een mooie klim van de cirkelvormige Lulworth Cove en Durdle Door. Abbotsbury is een leuk dorpje met een kapelletje op een berg.

  10.0
  Mevr. Konz - Verblijf vanaf Mon 28 Jul

  Wandelen in de omgeving is mooi, met name op het hoger gelegen terrein zijn er prachtige uitzichten. Monkeyworld is een leuk uitstapje. Dorchester is een levendig stadje en ligt niet al te ver van woolland.

Nieuwsbrief