Groepsvakantie op de boerderij

Een unieke groepsvakantie met vrienden beleef je bij BoerenBed. Gezellig keuvelen aan een lange tafel die rijkelijk gevuld is met zelfgebakken pizza’’s uit de houtgestookte oven. Samen met je vrienden genieten van het samen zijn en met een hapje en een drankje de bijzondere dag doorspreken. De BoerenBed boeren staan voor je klaar om je verblijf zo leuk mogelijk te maken en denken graag met je mee over de invulling! Als jullie alle Tenten op de boerderij boeken hebben jullie een privéboerderij.

Huur alle tenten op de boerderij en krijg 10% korting!

groepsvakantie
vakantie met een groep

Is BoerenBed geschikt voor vriendengroepen?

BoerenBed is uitstekend geschikt voor vriendengroepen! Je kunt een hele boerderij afhuren, waardoor je alle tijd en ruimte hebt voor elkaar. Dit betekent dat je tot wel 60 volwassenen en 12 kinderen in een keer bij ons kan komen logeren.

Met de hele familie of een groep vrienden heerlijk genieten van het ritme van de dag; niets moet alles mag. Het leuke van onze boerderijen is dat de BoerenBed Tenten dicht genoeg bij elkaar staan om gezellig bij elkaar over de vloer te kunnen lopen, maar ook ver genoeg uit elkaar om niet op elkaars lip te zitten.

Algemene voorwaarden

» De groepskorting is geldig voor een minimum van 4 accommodaties
» Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en alleen geldig buiten de schoolvakanties en de speciale seizoensactiviteiten. 
» Deze aanbieding is niet van toepassing op bestaande boekingen.
» Deze aanbieding is niet geldig voor verblijven van 2 nachten.

Hoe wissel je deze korting in?

Wil je een groepsvakantie boeken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zorgen ervoor dat de boeking in orde komt tegen een gunstig tarief!

10 of 12 persoons accommodaties

Je kunt alle standaard Tenten voor zes personen op een boerderij huren of verblijven in de BoerenBed Tent voor 10 personen of de BoerenSchuur voor 12 personen. De gezellige 10 persoons Tent is compleet ingericht voor maximaal 10 personen (max. 9 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). De unieke BoerenSchuur is ingericht voor 10 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar. Eventueel kunnen er nog 2 campingbedjes bijgezet worden voor de kleintjes.

boerenschuur

De BoerenBed Tent voor 10 personen staat bij de volgende locaties

locatie de lange weide

De Lange Weide

Omgeven door bos, zandpaden en een prachtig landschap vind je boerderij De Lange Weide. Deze boerderij is helemaal ingericht voor kinderen.. een ware ontdekkingstocht!

boerenbed hoeve lochem aan de berkel

Hoeve Lochem aan de Berkel

Aan de oever van de rivier de Berkel vind je Hoeve Lochem aan de Berkel, een melkveehouderij met enkele tenten aan het water. Het is een klein anderhalf uur rijden vanaf Utrecht.

het wesselink in salland

Het Wesselink in Salland

Het Wesselink in Salland ligt in Schalkhaar aan de oever van de IJssel. Dit melkveebedrijf heeft ongeveer 60 koeien en daar komen elk jaar kalfjes bij.

De BoerenSchuur voor 12 personen kan je vinden bij

hoeve de betuwe

Hoeve de Betuwe

Gelegen in het plaatsje Dreumel, Gelderland, op de rand van de Betuwe. Geniet hier van de vele boerderijdieren, de rust en de ruimte. Wees welkom op deze biologische boerderij.

Verjaardagsfeestje

In alle vroegte opstaan om de koeien te melken en je verjaardagstaart op te halen, ook dat kan bij een vakantie bij het BoerenBed! Blaas je in een keer alle kaarsjes uit? Dan mag je een wens doen. Maar niet doorvertellen hoor! Terwijl papa en mama lekker in een luie stoel liggen, gaan jij en je vriendjes op avontuur: Fierljeppen, konijntjes voeren, pony’s verzorgen en spelen in het hooi!

Schoolreisje

Hoe komt melk in de supermarkt? Dat kan de BoerenBed boer jullie haarfijn uitleggen. Met z’’n allen de handen uit de mouwen steken en met de hele klas gezellig in tenten slapen op de boerderij. Door de kleinschalige opstelling zijn jullie de enige gasten.

Bedrijfsuitje en teambuilding

Wat is er nu een betere manier om samen met je collega’s te ontspannen en elkaar écht goed te leren kennen, dan tijdens een verblijf op het platteland vol met leuke activiteiten? Sommige van onze locaties verzorgen tevens evenementen voor zakelijke teambuilding en bieden speciale pakketten aan. Geniet van een teambuilding op een van onze locaties! 

Nieuwsbrief