Groepsvakantie op de boerderij

Een groepsvakantie op de boerderij is altijd een goed plan! Gezellig keuvelen aan een lange tafel die rijkelijk gevuld is met zelfgebakken pizza’s uit de houtgestookte oven. Tijdens dit gezellige samenzijn kan je perfect de bijzondere dag doorspreken. De BoerenBed boeren staan voor je klaar om je verblijf zo leuk mogelijk te maken en denken graag met je mee over de invulling. Vanwege de kleinschalige opzet hebben jullie al snel een privé boerderij. Als je alle tenten huurt op de boerderij, ontvang je 10% korting*! Kijk hier voor geschikte boerderijen.

Groepsvakantie glamping op de boerderij

Iedere BoerenBed Tent voor 10 personen is compleet ingericht voor maximaal 10 personen (max. 9 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). In de keuken van de BoerenBed Tent voor 10 personen is koud stromend drinkwater. Op de boerderij vind je gemeenschappelijke warme douches. De accommodaties zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis! Met de hele familie of een groep vrienden heerlijk genieten van een welverdiend weekend of midweek weg; niets moet alles mag. Het leuke van onze boerderijen is dat de BoerenBed Tenten dicht genoeg bij elkaar staan om gezellig langs te wippen, maar ook ver genoeg uit elkaar om niet op elkaars lip te zitten.

De BoerenBed Tent voor 10 personen vind je op de volgende locaties:

Canfields, Engeland
Billingsmoor Farm, Engeland
De Lange Weide, Nederland
Het Wesselink, Nederland
Hoeve Lochem aan de Berkel, Nederland
Hoeve de Betuwe Collection, Nederland
Domaine de Saint-Christophe, Frankrijk
La Ferme de la Folivraie, Frankrijk

Verjaardagsfeestje

In alle vroegte opstaan om de koeien te melken en je verjaardagstaart op te halen, ook dat kan bij een vakantie bij het BoerenBed! Blaas je in een keer alle kaarsjes uit? Dan mag je een wens doen. Maar niet doorvertellen hoor! Terwijl papa en mama lekker in een luie stoel liggen, gaan jij en je vriendjes op avontuur: Fierljeppen, konijntjes voeren, pony’s verzorgen en spelen in het hooi!

Schoolreisjes

Hoe komt melk in de supermarkt? Dat kan de BoerenBed boer jullie haarfijn uitleggen. Met z’ijn allen de handen uit de mouwen steken en met de hele klas gezellig in tenten slapen op de boerderij. Door de kleinschalige opstelling zijn jullie de enige gasten.

Bedrijfsuitjes en teambuilding

Wat is er nu een betere manier om samen met je collega’s te ontspannen en elkaar écht goed te leren kennen, dan tijdens een verblijf op het platteland vol met leuke activiteiten? Sommige van onze locaties verzorgen tevens evenementen voor zakelijke teambuilding en bieden speciale pakketten aan.

Geniet van een teambuilding op een van onze locaties! Neem contact op met ons boekingskantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Unieke aanbieding voor jouw groepsvakantie!

Voor groepen hebben we een speciale aanbieding: Boeken jullie alle tenten op de boerderij? Dan ontvangen jullie allemaal 10% korting op de tenthuur*. Neem voor meer informatie over groepsreizen contact met ons op!

* De groepskorting is alleen geldig als je álle accommodaties boekt op een locatie. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en alleen geldig buiten de schoolvakanties en de speciale weekenden met Pasen, Start van de Zomer en het Stamppotweekend. Deze aanbieding is niet van toepassing op bestaande boekingen. Deze aanbieding is niet geldig voor verblijven van 2 nachten.

Kamperen bij de boer

Zet je telefoon uit en berg je tablet op want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind) inclusief eigen toilet, warme douche, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken. Je boekt al een BoerenBed glamping verblijf vanaf €199,-

Glamping Nederland

Kom luxe kamperen op de boerderij en beleef een onvergetelijke vakantie! Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij Het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen of prachtige Collection locaties in Nederland!

Nieuwsbrief