Groepsvakantie met vrienden

groepsvakantieEen unieke groepsvakantie met vrienden beleef je bij BoerenBed. Gezellig keuvelen aan een lange tafel die rijkelijk gevuld is met zelfgebakken pizza’’s uit de houtgestookte oven. Samen je vrienden genieten van het samen zijn en tijdens een kleine versnapering de bijzondere dag doorspreken. De BoerenBed boeren staan voor je klaar om je verblijf zo leuk mogelijk te maken en denken graag met je mee over de invulling. Vanwege de kleinschalige opzet hebben jullie een privé boerderij. Huur alle tenten en krijg 10% korting!

Is BoerenBed geschikt voor vriendengroepen?

BoerenBed is uitstekend geschikt voor vriendengroepen! Je kunt een hele boerderij afhuren, waardoor je alle tijd en ruimte hebt voor elkaar. Dit betekent dat je tot wel 60 volwassenen en 12 kinderen in een keer bij ons kan komen logeren.

Met de hele familie of een groep vrienden heerlijk genieten van het ritme van de dag; niets moet alles mag. Het leuke van onze boerderijen is dat de BoerenBed tenten dicht genoeg bij elkaar staan om gezellig bij elkaar over de vloer te kunnen lopen, maar ook ver genoeg uit elkaar om niet op elkaars lip te zitten.

Unieke aanbieding voor jouw groepsvakantie!

Een groepsvakantie op de boerderij is altijd een goed plan! Gezellig keuvelen aan een lange tafel die rijkelijk gevuld is met zelfgebakken pizza’s uit de houtgestookte oven. De BoerenBed boeren staan voor je klaar om je verblijf zo leuk mogelijk te maken en denken graag met je mee over de invulling. Vanwege de kleinschalige opzet hebben jullie al snel een privé boerderij.

Voor groepen hebben we een speciale aanbieding: Boeken jullie alle tenten op de boerderij? Dan ontvangen jullie allemaal 10% korting op de tenthuur*. Neem voor meer informatie over groepsreizen contact met ons op!

* De groepskorting is geldig voor een minimum van 4 accommodaties. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en alleen geldig buiten de schoolvakanties en de speciale weekenden met Pasen, Start van de Zomer en het Stamppotweekend. Deze aanbieding is niet van toepassing op bestaande boekingen. Alleen geldig voor boekingen buiten school- en feestdagen. Deze aanbieding is niet geldig voor verblijven van 2 nachten.

Groepsvakantie glamping op de boerderij

Je kunt alle Tenten op een boerderij huren of verblijven in de BoerenBed Tent voor 10 personen. Deze 10 persoons tent is compleet ingericht voor maximaal 10 personen (max. 9 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). In de keuken van de Tent voor 10 personen is koud stromend drinkwater. Bij de boerderij vind je jullie privé douche. De Tent is voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden, je hoeft niets mee te nemen van huis! Met de hele familie of een groep vrienden heerlijk genieten van een welverdiend weekend of midweek weg; niets moet alles mag.

De BoerenBed Tent voor 10 personen vind je op de volgende locaties:

Canfields, Engeland
Billingsmoor Farm, Engeland
De Lange Weide, Nederland
Het Wesselink, Nederland
Domaine de Saint-Christophe, Frankrijk
La Ferme de la Folivraie, Frankrijk

Verjaardagsfeestje

In alle vroegte opstaan om de koeien te melken en je verjaardagstaart op te halen, ook dat kan bij een vakantie bij het BoerenBed! Blaas je in een keer alle kaarsjes uit? Dan mag je een wens doen. Maar niet doorvertellen hoor! Terwijl papa en mama lekker in een luie stoel liggen, gaan jij en je vriendjes op avontuur: Fierljeppen, konijntjes voeren, pony’s verzorgen en spelen in het hooi!

Schoolreisjes

Hoe komt melk in de supermarkt? Dat kan de BoerenBed boer jullie haarfijn uitleggen. Met z’’n allen de handen uit de mouwen steken en met de hele klas gezellig in tenten slapen op de boerderij. Door de kleinschalige opstelling zijn jullie de enige gasten.

Bedrijfsuitjes en teambuilding

Wat is er nu een betere manier om samen met je collega’s te ontspannen en elkaar écht goed te leren kennen, dan tijdens een verblijf op het platteland vol met leuke activiteiten? Sommige van onze locaties verzorgen tevens evenementen voor zakelijke teambuilding en bieden speciale pakketten aan. Geniet van een teambuilding op een van onze locaties! Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwsbrief