Onze unieke groepsaccommodaties

Naast onze bekende BoerenBed Tenten en Houten Vakantiehuisjes hebben wij ook groepsaccommodaties. Deze groepsaccommodaties zijn gezellig en authentiek, perfect voor families en vrienden die op zoek zijn naar een heerlijke vakantie.

Bij ons slaap je comfortabel want er zijn warme dekbedden en matrassen van topkwaliteit. Elektriciteit en Wifi daar doen we niet aan, voor verlichting staan er olielampen en kaarsen. De boodschappen leg je in de grote koelkist en de koelelementen hiervoor haal je in het boerderijwinkeltje. Je kunt ook buiten koken op je eigen barbecue en gezellig eten aan de picknicktafel.

Ideaal voor familiereünies, feestjes, bijeenkomsten of zelfs bedrijfsuitjes!

groepsvakantie boerderij

BoerenBed Tent voor 10 personen

Iedere BoerenBed Tent voor 10 personen is ingericht voor 9 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. Midden in de Tent staat een keukenblok met alle keukenbenodigdheden, van schaar tot koekenpan en koud stromend drinkwater. Voor het keukenblok staat een houtkachel. Op de kachel kun je koken en tijdens de koudere dagen de Tent lekker warm mee houden. Douchen doe je in je eigen warme privédouche bij de boerderij.

BoerenSchuur voor 12 personen

De BoerenSchuur is een unieke groepsaccommodatie voor 12 personen, enkel te vinden bij Hoeve de Betuwe. De gezellige schuur is ingericht voor 10 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar. Eventueel kunnen er nog 2 campingbedjes bijgezet worden voor de kleintjes. Midden in de Tent staat een keukenblok met alle nodige keukenbenodigdheden, van schaar tot koekenpan en zelfs koud stromend drinkwater. Voor het keukenblok staat een houtkachel. Op de kachel kun je koken en tijdens de koudere dagen de Schuur lekker warm mee houden. Douchen doe je in je eigen warme privédouche naast de BoerenSchuur.

Beleef het bij BoerenBed

Bij BoerenBed ben je echt even weg uit de dagelijkse sleur. Door onze ruime en gezellige accommodaties is een verblijf bij ons geschikt tijdens alle weersomstandigheden. Geniet van het ritme van de dag terwijl je leven op het platteland wordt geleid door de natuur. Word wakker met het geluid van de boerderijdieren, raap verse eieren, spring in de hot tub en sluit de dag af met het delen van jullie boerderijverhalen buiten bij het kampvuur tijdens het verwarmen van je marshmallow. Echt genieten en een echte digitale detox voor iedereen!

slapen in een bedstee

Kenmerken BoerenBed accommodatie

» Een opgemaakt tweepersoonsbed
» De BoerenBed bedstee en een stapelbed
» Privédouche en -toilet
» Keukenblok met benodigdheden en stromend water
» Koelkist met koelelementen
» Houtkachel inclusief hout
» Overdekte veranda met picknicktafel
» Buitenkoker/ bbq en ligstoelen

Altijd inclusief

» BoerenBed Startpakket
» Beddengoed en dekbedden
» Handdoeken
» Olielampen, kaarsen en waxinelichtjes
» Boerderijwinkeltje
» Parkeerplek
» Schoonmaak

Startpakket

» Rol toiletpapier
» Vuilniszak
» Afwasborstel
» Afwasmiddel
» Theedoek
» Vaatdoek
» Lucifers en aanmaakblokjes

Boek hier je verblijf in een groepsaccommodatie

hoeve de betuwe

Hoeve de Betuwe

Gelegen in het plaatsje Dreumel, Gelderland, op de rand van de Betuwe. Geniet hier van de vele boerderijdieren, de rust en de ruimte. Wees welkom op deze biologische boerderij.

boerenbed hoeve lochem aan de berkel

Hoeve Lochem aan de Berkel

Aan de oever van de rivier de Berkel vind je Hoeve Lochem aan de Berkel, een melkveehouderij met enkele tenten aan het water. Het is een klein anderhalf uur rijden vanaf Utrecht.

het wesselink in salland

Het Wesselink in Salland

Het Wesselink in Salland ligt in Schalkhaar aan de oever van de IJssel. Dit melkveebedrijf heeft ongeveer 60 koeien en daar komen elk jaar kalfjes bij.

Image Langeweide

De Lange Weide

Omgeven door bos, zandpaden en een prachtig landschap. Deze boerderij is helemaal ingericht voor kinderen.. een ware ontdekkingstocht op het Drentse platteland!

Nieuwsbrief