Chat with us, powered by LiveChat
Home > NIEUW: Goed Weer Garantie!

NIEUW:

GOED WEER GARANTIE!

Iedereen kent het gezegde “april doet wat hij wil”. Het kan vaak al heerlijk lenteweer zijn in april, maar soms ook hard vriezen! Brrr…
Wij hebben daar iets leuks voor verzonnen bij het BoerenBed: de Goed Weer Garantie! Óók geldig voor locaties buiten Nederland.

Let op: alleen geldig voor aankomsten (weekend, midweek en week) in april 2019.
boerenbed goed weer garantie

Hoe maak ik gebruik van de Goed Weer Garantie?

Slecht weer voorspeld? Je kunt vanaf 48 uur voor vertrek tot 12 uur ‘s middags op de dag van aankomst contact opnemen met onze Klantenservice via 0528 229440 om je reservering om te boeken. In overleg, mits je aanvraag overeenkomt met de onderstaande voorwaarden, wordt dan de vervangende boeking in orde gemaakt. De nieuwe aankomstdatum moet binnen het jaar 2019 vallen. Let op: voor aankomsten op maandag kan vanaf 12 uur ‘s middags de vrijdag ervóór contact worden opgenomen met de Klantenservice.

Hoe vaak mag ik mijn reservering omboeken?

Je mag je reservering éénmaal omboeken.

Wat als mijn vervangende boeking een andere prijs heeft?

Als de nieuwe boeking duurder uitvalt, betaal je bij. Als de nieuwe boeking goedkoper
uitvalt, betalen wij je het verschil terug!

 • Neerslag ☔️

  Je maakt aanspraak op de Goed Weer Garantie als er vanaf 48 uur voorafgaand aan de aankomstdatum, méér dan 20 mm neerslag (per verblijfsdag) verwacht op minimaal:

  • 1 verblijfsdag (als je een weekend geboekt hebt)
  • 2 verblijfsdagen (als je een midweek geboekt hebt)
  • 3 verblijfsdagen (als je een week geboekt hebt)

  Voor de vaststelling van de hoeveelheid regen is het niet essentieel dat de regen onafgebroken achter elkaar valt. Voor de vaststelling van de hoeveelheid regen zijn de door Weeronline gepubliceerde gegevens leidend. Hierbij wordt altijd het dichtstbijzijnde meetstation vanaf de verblijfslocatie genomen.

 • Temperatuur ☀️

  Je maakt aanspraak op de Goed Weer Garantie als er vanaf 48 uur voorafgaand aan de aankomstdatum, een gemiddelde temperatuur lager dan 10 graden Celsius wordt verwacht op minimaal:

  • 1 verblijfsdag (als je een weekend geboekt hebt)
  • 2 verblijfsdagen (als je een midweek geboekt hebt)
  • 3 verblijfsdagen (als je een week geboekt hebt)

  Voor de vaststelling van de gemiddelde temperatuur zijn de door Weeronline gepubliceerde gegevens leidend. Hierbij wordt altijd het dichtstbijzijnde meetstation vanaf de verblijfslocatie genomen.

Nieuwsbrief