Elk seizoen heeft zijn charme, met BoerenBed geniet je van de zwoele zomeravonden op het terras voor je tent, maar ook van de lange winteravonden met het gezin rond de houtkachel binnen.
Tijdens je BoerenBedverblijf leren de kinderen veel van het leven op de boerderij en de natuur. Wat de tijd van het jaar ook is, je zult een aangename familievakantie doorbrengen in een luxe accommodatie. Bij BoerenBed kan glamping in verschillende seizoenen!

Luxe kamperen op de boerderij in het voorjaar

De lente met zijn vriendelijke temperaturen, bloemen die in bloei staan en dagen die langer worden, is ideaal om er op uit te trekken.In dit seizoen wordt er veel nieuw leven geboren op de boerderij! Elk jaar zijn we getuige van een echte ‘babyboom’ op alle boerderijen. Er zijn veel kalfjes die je de fles mag geven. De boer zal je wakker maken als in de nacht een kalfje wordt geboren zodat jij de bevalling kan bekijken. Daarnaast worden er met Pasen veel activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zoals eieren zoeken en schilderen. Tijdens dit bijzondere weekend ontvang je ook een gratis ontbijt voor het hele gezin! Lees meer over Paasweekendactiviteiten en de deelnemende boerderijen.

Logeren bij de boer in de zomerBoerenBed glamping zomer zwemmen

In de zomer wordt je zachtjes wakker met het gezang van vogels, het geluid van dieren die bij je tenten grazen of het kabbelende water van de rivier dat langs de boerderij stroomt.
Elk seizoen heeft zijn charme maar de zomer is toch vaak wel favoriet, de lange dagen in de buitenlucht en de natuur ontdekken. Op deze warme dagen kun je de tijd doorbrengen in de hot tub of ga zwemmen in de boeren vijver. Veel van onze locaties liggen dicht bij een waterpunt: een (natuur)zwembad in de buurt of geniet op het strand. Tijdens de warme zomeravonden geniet je samen rond het kampvuur, kook je buiten en vertel je elkaar veel verhalen, echt quality time!

Familievakantie in de herfst

De herfst met zijn oranjekleurige landschappen, gouden bladeren en zachte zonnestralen geeft je familievakantie een magisch tintje. Trek je laarzen aan, maak een boswandeling en geniet van de herfst: verzamel paddenstoelen, zoek kastanjes en maak in de tent je eigen herfsttafel… Na deze wandeling, is er niets beter dan samen te koken en daarna te genieten van een heerlijke stamppot! Tijdens het speciale Stamppotweekend ontvang je van de boer een mand gevuld met alle ingrediënten die nodig zijn om een echte Hollandse stamppot te bereiden. Extra lekker en speciaal doordat het langzaam kookt op de houtkachel …

Glamping in de winterBoerenBed glamping winter vakantiehuis

Onze Houten Vakantiehuisjes zijn ruim, comfortabel en open in de winter. Om op te warmen stook je de houtkachel lekker op of pak een heerlijke wollen dikke deken. Tijdens deze wintervakantie speel je spelletjes, drink je warme chocolademelk met slagroom en genieten jullie samen van een goede soep! Op sommige boerderijen heb je zelfs de kans om ‘s ochtends wakker te worden in de sneeuw. Ontdek onze bestemmingen met het Houten Vakantiehuisje hier.

Nieuwsbrief