– 14 april 2020 –

Wat moet je meenemen bij je volgende glamping boerderij vakantie?

 

Wat meenemen naar je glamping vakantie op de boerderij

  • Omdat onze unieke accommodaties geen elektriciteit hebben, geven de boeren jullie bij aankomst een startpakket met kaarsen en lucifers. We raden je aan om hiernaast zelf ook een zaklamp, extra kaarsen en lucifers mee te nemen. Ook is het leuk om voor de avonden wat bordspellen mee te nemen, zodat jullie gezellig met de familie plezier kunnen hebben bij kaarslicht. Een echte glamping boerderij ervaring!
  • De boerderijen hebben allemaal een boerderijwinkeltje waar je verse groenten en fruit, boerderijproducten, lokale producten en andere benodigdheden kunt vinden. Wel is het handig om je eigen kookkruiden mee te nemen! Als je met jonge kinderen of baby’s reist, neem dan bestek en babyvoeding voor hen mee.
  • Neem je pantoffels mee, om je helemaal thuis te voelen in de luxe tent! Voor de koudere maanden raden we je ook aan om warme kleding en dekens mee te nemen.
  • Vergeet in de zomer je zwemkleding niet! De meeste van onze boerderijen hebben wel een vijver, rivier, meer, strand of zwembad op het terrein of in de buurt. Als je van plan bent het omliggende platteland te verkennen, pak dan ook de wandelschoenen in.
  • Op de glamping boerderij zullen sommige plekken uiteraard wat modderig zijn. Jullie gaan het echte boeren leven ervaren en helpen bij het voeren van de kippen of geven de pasgeboren lammetjes een ​​fles melk. We raden je daarom aan regenlaarzen mee te nemen.
  • Bij sommige boerderijen kunnen er fietsen worden gehuurd voor volwassenen en kinderen, hier zijn ook kinderzitjes te huur.  Als je van plan bent om te gaan fietsen in Frankrijk met kinderen onder de 12 jaar is het raadzaam zelf een helm mee te nemen, deze is voor hen namelijk verplicht.
  • In onze luxe tenten wordt gekookt op de houtkachel of buiten op de barbecue. Dit kan wat langer duren dan je gewend bent, daarom raden we je aan om een thermoskan mee te nemen om het gekookte water in te doen voor de koffie of thee. Je mag ook een kleine campingkachel meenemen, deze mag je buiten de tent gebruiken.
  • Voor de zonnige zomerdagen raden wij uiteraard aan om zonnebrandcrème mee te nemen. Voor regenachtige dagen is een paraplu handig.
  • Tot slot, beddengoed en een handdoek per persoon is altijd inbegrepen.
Nieuwsbrief