Glamping vakantie in Zwitsers Normandië

Geniet van een verblijf in de prachtige landschappen van Zwitsers Normandië. De plekken La Roche d'Oëtre en de Gorges de la Rouvre trekken elk jaar meer dan 100.000 mensen met hun pure schoonheid. In deze regio vind je de oudste reliëfs in Europa, die miljoenen jaren geleden zijn ontstaan. Hier vind je groen zover het oog reikt, het uitzicht is adembenemend! Tevens is de Mont de Cesiry is de ideale plek om te ontspannen en te wandelen. Op het hoogste punt, op 276 meter boven de zeespiegel, vind je een kasteel met het beste uitzicht op het Normandische platteland.

Activiteiten tijdens je luxe kampeervakantie in Zwitsers Normandië

Om optimaal te profiteren van wat Zwitsers Normandië te bieden heeft, raden wij jullie aan een van de vele rondleidingen te volgen die worden aangeboden bij het lokale VVV-kantoor. Bijvoorbeeld het circuit van smederijen en mijnen, circuit Marcel Pierre of het circuit van religieuze monumenten. Je vind al deze reizen op de site van het Zwitsers Normandië toerisme. Neem eens de tijd om door een van de vele parken en tuinen in de regio te wandelen: Boisnerie Manor Garden, Parc Barré-Saint, Ridrel Garden of Flers Castle Park.

Luxe kamperen op de boerderij in het hart van de bergen van Zwitsers Normandië

Deze heuvelachtige regio maakt plaats voor vele sporten in de natuur: wandelen, nordic walking, fietsen, paardrijden of golf. En mis tijdens jullie vakantie op de boerderij van Ronfil de lokale markten niet: proef de heerlijke marktkazen, cider en lokale wijn en probeer de unieke honing op een stukje geitenkaas. Genieten!

Momenteel hebben wij helaas geen locaties in deze regio.

Nieuwsbrief