Glamping op de boerderij in de Périgord Vert

De Périgord Vert ligt in het noorden van het departement Dordogne. Dit deel van de Périgord is rijk aan bossen, weiden en beekjes, en heeft een sterk architecturaal erfgoed, historisch en ambachtelijk. Ontdek deze prachtige regio tijdens jullie verblijf bij Grange du in Bost en Dordogne!

Kamperen in de natuur van Frankrijk, tijdens jullie familievakantie

Tijdens jullie familievakantie vallen jullie ongetwijfeld voor de charme van de vele mooie dorpen en steden in deze regio. Ontdek bijvoorbeeld Brantôme: het "Groene Venetië van de Périgord", met zijn ongelooflijke klokkentoren, zijn benedictijnenabdij en zijn uitzonderlijke gebeeldhouwde grot. Of bezoek de stad Bourdeilles, aan de rand van de Dronne. Het heeft een kasteel met een middeleeuwse toren, een charmante molen uit de zeventiende eeuw en een prachtige gotische brug met uitzicht op de rivier. En dan is er nog Nontron, wat jullie zal verleiden met zijn architectuur en oude straten. Wandel door het kasteel en de tuin en ontdek de beroemde lokale ambachten. Bezoek tenslotte een van de 10 dorpen met het label "De mooiste dorpen van Frankrijk" in de Dordogne: Saint-Jean-de-Côle. Andere pittoreske plekken zijn Ribérac en Excideuil (de voormalige hoofdstad van de Périgord Vert, met zijn middeleeuwse kasteel dat in de 12e eeuw werd belegerd door Richard Lionheart).

Luxe kamperen in het hart van de Périgord

De Périgord Vert is ideaal voor buitenactiviteiten en recreatie. Het regionale natuurpark Périgord-Limousin in de Dordogne bevordert een uitzonderlijke diversiteit aan landschappen, dieren en planten. En er worden hier regelmatig leuke en educatieve ontdekkingsactiviteiten georganiseerd om de fauna en flora van deze regio te ontdekken. Grange du in Bost en Dordogne ligt in het hart van de regio Périgord, beroemd om zijn gastronomie. Probeer tijdens jullie vakantie op de boerderij lokale specialiteiten zoals eend, walnoten, truffels en ganzenlever!

Nieuwsbrief