Glamping in Frankrijk

Als je een natuurliefhebber bent dan is de regio Pays de la Loire echt iets voor jou! Je slaapt hier bij La Flocellière en Vendée in het hart van een van de belangrijkste historische landschappen van Frankrijk. Een droombestemming tussen land en zee! De Pays de la Loire is een prachtige regio in het westen van Frankrijk, begrensd door de Golf van Cascogne.

Kamperen op de boerderij in de Pays de la Loire

Deze regio staat bekend om zijn wijngaarden en heeft ook een rijk historisch en religieus erfgoed. Veel kastelen, abdijen, kerken, historische monumenten zijn verspreid over het grondgebied. La Flocellière en Vendée bevindt zich in het departement Vendée. Het is een van de 5 departementen van Pays de la Loire. De Vendée heeft een uitzonderlijke flora en fauna. Geniet hier van een grote diversiteit aan landschappen met honderden kilometers zandige of rotsachtige kust, weiden en bossen.

Kampeervakantie met kinderen in Frankrijk

Nantes is een moderne en culturele stad met een uitzonderlijk architectonisch erfgoed. De stad heeft zelfs de titel "Stad van kunst en geschiedenis" gekregen. Er worden er het hele jaar door veel kunstprojecten gehouden. Andere steden, zoals Angers of Saumur, hebben ook een sterk historisch en cultureel erfgoed. Je kunt het kasteel van Angers vanaf de 9e eeuw of dat van Saumur bezoeken. Of ga naar Terra Botica, een prachtig botanisch themapark! Maar bezoek ook het beroemde attractiepark Le Puy du Fou, dat tweemaal het beste park ter wereld is genoemd. Jullie zullen je niet vervelen in de Pays de la Loire. Rijke landschappen, erfgoed, architecturale diversiteit en talrijke evenementen zullen het hele gezin verrassen!

Nieuwsbrief