Glamping vakantie in Nouvelle Aquitaine

Nouvelle Aquitaine is de grootste regio van Frankrijk. Je kunt hier op vakantie gaan en genieten van zeer gevarieerde landschappen. Of je nu een fan bent van watersport, wandelen of liever de grote steden ontdekt: je vindt alles wat je nodig hebt in Nouvelle Aquitaine!

Van de Atlantische kust tot de Pyreneeën: droomlocaties voor glamping op de boerderij!

Nouvelle Aquitaine heeft een brede kustlijn die uitmondt naar de Atlantische Oceaan. Je kunt hier veel wateractiviteiten beoefenen of gewoon heerlijk zonnebaden. De stranden hier hebben uitzonderlijke duinen, zoals de beroemde Dune du Pilat. Ten zuiden van Nouvelle Aquitaine beginnen de Pyreneeën, perfect voor mooie wandelingen! Daarnaast is Nouvelle Aquitaine ook een verzamelgebied van prachtige bossen, hoge berglandschappen en groene valleien. Deze regio is ideaal voor iedereen die op zoek is naar authenticiteit, een terugkeer naar de natuur én een milieuvriendelijke vakantie.

Steden in Nouvelle-Aquitaine

In slechts 2 uur vanaf ​​Parijs ben je al in Bordeaux! Maak van de gelegenheid gebruik om deze prachtige stad te ontdekken. Wandel op de Place de la Bourse, in het oude centrum of aan de oevers langs de Garonne. La Rochelle is ook een zeer gewilde toeristische bestemming. Met zijn havenstad, zijn torens en zijn historische stadscentrum hebben jullie de mogelijkheid om deze stad te voet te verkennen. Of neem de boot naar het eiland Ré! Andere boottochten vanuit de haven van La Rochelle worden ook aangeboden, zoals een bezoek aan Fort Boyard, bekend van het tv programma! En voor surfliefhebbers raden we de badplaats Biarritz, aan de Baskische kust, aan. Tenslotte staat de regio Nouvelle Aquitaine bekend om zijn uitgestrekte wijngaarden. Wij adviseren jullie om de lokale witte wijn te combineren met verse zeevruchten óf te kiezen voor een Bordeaux in combinatie met de lokale kaasjes uit Poitou..

Ontdek hier al onze locaties in Frankrijk

 

Nieuwsbrief