Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Glamping in Normandië

Een familievakantie in Normandië past uitstekend bij het BoerenBed gevoel. Rust, ruimte en de prachtige omgeving brengen je direct in vakantiesfeer.

Kamperen bij de boer in NormandiëGlamping Normandië

Ook in deze prachtige streek staan onze fijne tenten in groepjes bij de boerderij. Het Franse platteland is nog heerlijk uitgestrekt en alles werkt er net even iets anders dan in Nederland. Het verblijf in onze luxe tent bied je een uitgelezen kans om dit allemaal eens van dichtbij mee te maken. Ervaar de rust maar maak ook uitgebreid kennis met de leuke dorpjes en mooie steden. Reserveer je BoerenBed verblijf bij onze Normandische locaties La Ferme de la Folivraie en La Ferme de Moricière.

Luxe kamperen Normandië tijdens een glamping vakantie aan zee

Normandië ligt in het noordwesten van Frankrijk aan de Atlantische kust. Caen en Rouen zijn er de grote steden. Geniet hier van de gezelligheid en de cultuur. Een dagje naar Rouen? Neem gezellig plaats op een terrasje op Place du Vieux-Marché en geniet van de vakwerkhuizen om je heen. Ga je naar Caen? Bezichtig dan de schitterende Église Saint-Pierre! Lees hier meer over het Normandische kustgebied.

Boerenbed locaties bij jouw in de buurt

Normandië , wat vinden onze gasten?

    Nieuwsbrief