Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Geniet in Normandië van een familievakantie

Een familievakantie in Normandië past uitstekend bij Het BoerenBed gevoel. Rust, ruimte en de prachtige omgeving brengen je direct in vakantiesfeer.

Kamperen bij de boer in Normandië

Ook in deze prachtige streek staan onze fijne tenten in groepjes bij de boerderij. Het Franse platteland is nog heerlijk uitgestrekt en alles werkt er net even iets anders dan in Nederland. Het verblijf in onze luxe tent bied je een uitgelezen kans om dit allemaal eens van dichtbij mee te maken. Ervaar de rust maar maak ook uitgebreid kennis met de leuke dorpjes en mooie steden. Reserveer je nu alvast je BoerenBed verblijf, dan kun je nog kiezen uit een groot aantal locaties.

Breng ook een bezoek aan de gezellige steden

Normandië ligt in het noordwesten van Frankrijk aan de Atlantische kust. Caen en Rouen zijn er de grote steden. Geniet hier van de gezelligheid en de cultuur. Een dagje naar Rouen? Neem gezellig plaats op een terrasje op Place du Vieux-Marché en geniet van de vakwerkhuizen om je heen. Ga je naar Caen? Bezichtig dan de schitterende Église Saint-Pierre!

Glamping bij Het BoerenBed is pure verwennerij

Dankzij onze luxe accommodatie ontbreekt het je aan niets. Vaak kunnen kinderen leuk meehelpen op de boerderij. Zelf zit je lekker met een glaasje in de hand onder je parasol. Voor de luxe wijze van kamperen die Het BoerenBed je biedt, is glamping precies het juiste woord. Heb jij ook zin in zo'n heerlijk avontuur? Boek dan nu alvast je vakantie!

BoerenBed Locaties in de Buurt

Normandië , wat vinden onze gasten?

    Nieuwsbrief