Glamping in Normandië

Een familievakantie in Normandië past uitstekend bij het BoerenBed gevoel. Rust, ruimte en de prachtige omgeving brengen je direct in vakantiesfeer. Glamping bij het Boerenbed is kamperen in een zeer compleet ingerichte tent met een authentieke inrichting die refereert aan het boerenleven in vervlogen tijden. Zo ervaar je het typische kampeergevoel terwijl je volop geniet van eigentijdse luxe en gemak!

Kamperen bij de boer in NormandiëGlamping Normandië

Ook in deze prachtige streek staan onze fijne tenten in groepjes bij de verschillende boerderijen. Het Franse platteland is nog heerlijk uitgestrekt en alles werkt er net even iets anders dan in Nederland. Het verblijf in onze luxe tenten bied je een uitgelezen kans om dit allemaal eens van dichtbij mee te maken. Ervaar de rust maar maak ook uitgebreid kennis met de leuke dorpjes en mooie steden. Reserveer je familievakantie bij de boer bij een van onze Normandische locaties: La Ferme de la Folivraie en La Ferme de Moricière. Op deze boerderijen in Normandië wordt nog dagelijks gewerkt. Je kunt er het boeren leven van vlakbij leren kennen onder het genot van het buitenleven in een prachtig natuurgebied.

Luxe kamperen tijdens een glamping vakantie aan zee

Normandië ligt in het noordwesten van Frankrijk aan de Atlantische kust. Caen en Rouen zijn de grote steden die zeker een bezoek waar zijn. Geniet hier van de gezelligheid en de Franse cultuur. Een dagje naar Rouen? Neem gezellig plaats op een terrasje op Place du Vieux-Marché en geniet van de vakwerkhuizen om je heen. Ga je naar Caen? Bezichtig dan de schitterende Église Saint-Pierre! Geniet van de prachtige stranden van Normandië: Saint-Laurent-sur-Mer, Courseulles-sur-Mer en Ouistreham, maar ook de kustplaatsen van Cabourg, Deauville en Honfleur. In Deauville wordt jaarlijks het American Film Festival wordt gehouden. Daarnaast is Honfleur ook beroemd, omdat het vele malen is op doek is vastgelegd door artiesten als Claude Monet of Gustave Courbet. Lees hier meer over het Normandische kustgebied.

Nieuwsbrief