Luxe kamperen op een boerderij in Meuse, in een glamping accommodatie!

Het departement Meuse is vernoemd naar de rivier "de Maas" La Meuse, die door het departement stroomt richting België. De hoofdstad is Bar-le-Duc. Gelegen tussen Parijs en Straatsburg, is dit departement rijk aan prachtige landschappen die met de fiets of per voet kunnen worden verkend! De regio, liggend in de provincie Grand-Est, biedt verschillende wandelroutes om het regionale natuurpark van Lorraine en de wateren van Lachaussée te ontdekken.

Kamperen op het platteland in Frankrijk, in het hart van de regio Meuse

Domaine de Saint-Christophe is een ongelooflijke plek die jullie reisgezelschap een uitzonderlijke vakantie biedt, in het comfort van een luxe Tent. De boerderijdieren op deze locatie vormen de kern van jullie vakantie ervaring: je vind hier mooie Nederlandse paarden (Friezen) die zijn opgegroeid op de boerderij, mini ezels en Shetland pony's! Het domein van Saint-Christophe ligt in de benedictijnenstad Saint-Mihiel. Bezoek tijdens je verblijf de prachtige bibliotheek van de Benedictijnen van Saint-Mihiel en de abdij.

Familievakantie in Bar-le-Duc

Bar-le-Duc is een hele oude stad in het departement Meuse, het bestond al in het eerste millennium! Bar le Duc ligt in een smalle vallei aan weerszijden van de Ornain. Aan de rand van Bar-le-Duc ligt het Marne-Rijn Kanaal.

Nieuwsbrief