Chat with us, powered by LiveChat

Comfortabel kamperen op een zeldzame plek in Lotharingensaint christophe lotharingen

Aan de oevers van de Maas, op een heuvel en omgeven door bossen en waterbronnen, vind je een zeldzame vakantieschat in Frankrijk. Een regio met verborgen schoonheid die je niet snel zult verwachten als je over de Route du Soleil tussen Luxemburg en Metz rijdt. Een luxe kampeerplek van Het BoerenBed in de natuur van Lotharingen, waar de vroegere Kelten hun sporen hebben achtergelaten. Je volgt het ritme van de natuur en geniet van modern comfort in een luxe 6-persoonstent die qua inrichting aan al je wensen voldoet.

Leer het boerenleven kennen tijdens glamping in Lotharingen

Het BoerenBed biedt je in Noordoost-Frankrijk een ideale plek voor een vrolijke en relaxte familievakantie. De natuur is je buurman. Je komt met je gezin meer te weten over het leven op de boerderij en de dieren die daar rondlopen. Koeien, paarden, kippen, konijnen; met een beetje geluk ontmoet je in het naburige bos herten of andere dieren die in het wild leven. Gelegen aan rivier de Meuse, op een heuvel en omgeven door bossen vinden we het Saint-Christophe. Dit prachtige Franse landschap vind je op drie en een half uur rijden van Maastricht.

Een glamping vakantie brengt twee werelden bij elkaar

Een glamping familievakantie combineert het beste van twee werelden. Het rijke en gezonde natuurleven en de moderne luxe in je vakantieonderkomen. Koken op een houtgestookt fornuis heeft zo zijn charme en je kunt er ook voor kiezen om buiten te barbecueën en gezamenlijk te eten aan de houten picknicktafel. Je wordt met je gezin of vriendengroep gastvrij ontvangen op een kleinschalige kampeerlocatie. Het voelt aan als één familie, waarbij evengoed je privacy optimaal gewaarborgd is.

Maximaal genieten van een gezinsvakantie in het natuurschoon

Je vakantieverblijf in het noordoosten van Frankrijk leent zich perfect voor het maken van avontuurlijke wandel- en fietstochten door de omgeving. Er kan worden paardgereden, je kinderen kunnen mogelijk een ritje op een ezel maken of lekker zwemmen in het Lac de Madine. Het BoerenBed laat je maximaal genieten tijdens een familie vakantie in het natuurschoon die je niet snel zal vergeten.

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief