Chat with us, powered by LiveChat
Limousin

Luxe kamperen in het authentieke landschap van Limousin

Leg de lat hoog voor een schitterende familievakantie en kies voor luxe kamperen in het hooggelegen Limousin, dat als natuurrijke regio door de rivieren Vienne, Dordogne en Charente wordt doorkruist. Het BoerenBed heeft op een kleinschalige locatie in het Centraal Massief in Frankrijk een aantal luxe en ruime tenten die comfortabel zijn ingericht met riante bedden, een wc, houtkachel, verlichting en houtgestookt fornuis. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte glamping vakantie met het hele gezin.

Ervaar de unieke beleving van glamping in Limousin

Glamping is de nieuwe vorm van kamperen. Het lijkt alsof je op het Franse platteland een stapje terug in de tijd zet, maar je bent in je vakantieverblijf van Het BoerenBed aan de bosrand voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen. Het is een bijzondere beleving. Je maakt kennis met het leven op de boerderij. Je kinderen mogen zelfs de boer helpen bij het verzorgen van de dieren. Misschien wordt er wel een kalfje, veulentje of biggetje geboren. Je wordt elke ochtend wakker in de natuur en snuift de gezonde buitenlucht op.

Een avontuurlijke vakantie voor het hele gezin in een luxe tent

Tijdens een familievakantie in een luxe 6-persoonstent in Centraal-Frankrijk zie je wel wat de dag brengt. De heuvelachtige omgeving nodigt uit voor mooie wandel- en fietstochten langs wetlands, moerassen, weides en bossen die bevolkt worden door wilde zwijnen, herten, vossen en haviken. Het moeras Dauges is als belangrijk natuurgebied aantrekkelijk om te bezoeken.

Voel de vrijheid van het buitenleven op het Franse platteland

Voel de vrijheid van het Franse platteland en geniet van alles wat de natuur te bieden heeft. Het buitenleven speelt zich in perfecte harmonie af. Het BoerenBed schenkt je de luxe van thuis met een volledig uitgeruste comforttent die garant staat voor een geslaagde familie vakantie in Midden-Frankrijk.

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief