Glamping vakantie op de boerderij Grand Est

De regio Grand Est, die de culturele en historische regio's Elzas, Lotharingen en Champagne-Ardenne omvat, is verdeeld in een zone van Latijnse traditie en een zone van Germaanse traditie. Deze regio is perfect voor mensen die op zoek zijn naar authenticiteit. Kom dus snel je glamping vakantie vieren bij Domaine de Saint-Christophe in Grand Est!

Vier een luxe kampeervakantie in Grand Est en geniet van de lokale gastronomie

Het oosten van Frankrijk is een perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. De regio Grand Est is rijk aan wandelpaden en heeft prachtige natuurparken als de Ardennen, Ballons des Vosges, Montagne de Reims en nog veel meer! Daarnaast is zijn de meren Der-Chantecoq, Madine en de vier meren van Langres perfect voor het beoefenen van watersport. En, als je van vogels houdt, raden we je aan om ze op Lake Der te komen spotten! Bovendien is de regio vooral beroemd om de verrukkelijke champagne, witte witte wijnen uit de Elzas, flammkuchen, zuurkool én wereldberoemde Mirabelle pruimen. Kom genieten in Grand Est!

Een familievakantie in Frankrijk is altijd een goede keuze: ontdek de steden in Grand Est!

Neem de tijd om Straatsburg te bezoeken. Deze prachtige bloemenstad, bewogen door de grachten, is namelijk een waar paradijs! De kathedraal van Straatsburg is een lust voor het oog. Vanaf de top zie je het Rohan Palace, deze herbergt verschillende musea, als Museum voor Schone Kunsten, evenals de decoratieve kunsten.
Daarnaast vind je in Metz ook een prachtige gotische kathedraal die bekend staat om zijn glas-in-loodramen. Verder is deze stad ook zeer rijk aan musea. Onder andere het prachtige Centre Pompidou-Metz kun je hier komen bewonderen. Tenslotte zijn de steden Reims, Nancy of Colmar het absoluut waard om een bezoekje aan te brengen, allen met een rijke culturele geschiedenis en bijbehorende architectuur.

Grand Est zal alle liefhebbers van musea, architectuur, geschiedenis en gastronomie aanspreken! Boek dus snel je verblijf bij Domaine de Saint-Christophe!

 

Nieuwsbrief