Chat with us, powered by LiveChat
Dordogne

Boek een familievakantie in de Dordogne

Glamping op de boerderij in het zuidwesten van Frankrijk, dat klinkt als muziek in der oren! Op een paar kilometer afstand van Periqueux vind je bijvoorbeeld Grange du Bost, een BoerenBed locatie dat gerund wordt door een Engels echtpaar. Geniet van een heerlijke tijd en op een ongedwongen manier van de natuur vanuit je eigen luxe BoerenBed Tent. De regio Périgord is een populair vakantiegebied en staat bekend om het groen door de vele bossen en weilanden. Het is dunbevolkt, ideaal om helemaal tot rust te komen en optimaal te genieten van de rust, ruimte en het plattelandsleven! De omgeving en de tent geven je een warm gevoel. De sfeer van de kaarsen en houtkachel geven je een speciaal en huiselijk gevoel. Even lekker tijd voor elkaar. Naast alle luxe van de tent bevind je je in een natuurrijke omgeving met dierlijke geleiden van bijvoorbeeld kippen, ezels en paarden. Geniet van het adembenemende uitzicht, volledig tijd voor ontspanning en de familie; weg van de dagelijkse drukte!

Een gastronomische regio in Frankrijk

De Périgord is bekend vanwege de lokale specialiteiten uit de regio zoals: foie gras, truffel, walnoten, kastansjes, bessen, slakken, gans, appels en eenden... Het is de kans om elkaar te ontmoeten onder het genot van een lokale specialiteit. Dit moet je eens geprobeerd hebben!

Ontdekkingstocht tijdens je familievakantie in Frankrijk

De grot van Lascaux en de Vézère vallei liggen op iets meer dan een uur van boerderij Grange du Bost. Nog dichterbij vind je Brantome. Ontdek het Venetië van de Dordogne met een achttiende-eeuws kasteel. De boerderij ligt slechts een uurtje rijden van de luchthaven Bergerac.

Klik hier en neem een kijkje bij de prijzen en beschikbaarheid

Nieuwsbrief