Chat with us, powered by LiveChat

Glamping op Corsica

Corsica, ook wel "het eiland van de schoonheid" genoemd, heeft een zonnig klimaat, droomlandschappen, berglandschappen, stranden en nog veel meer! De vijf natuurreservaten van het eiland vormen een natuurlijk erfgoed uit de Middellandse Zee. De kleine dorpjes verspreid over de bergen versterken het authentieke karakter van het eiland. De steden Bastia, Ajaccio en Bonifacio en Porto-Vecchio zijn ook zeker een bezoek waard! De stad Bonifacio, bekend om zijn levendige jachthaven, heeft een prachtige middeleeuwse citadel op een klif! In Ajaccio vinden jullie vele musea, maar ook prachtige kerken en kathedralen. Op 25-30 autominuten van Bonefacio vindt je onze locatie Figari Corsica Collection

Familievakantie op Corsica

Bezoek het schiereiland Cap Corse in het noordoosten van het eiland, de paradijselijke stranden van Agriates, de Calanches de Piana (Werelderfgoed UNESCO) aan de westkust, evenals het Scandola reservaat. Verder naar het zuiden liggen de Spelunca kloof, het bos van Aïtone, het natuurreservaat van Bonifacio en de archipel van de Lavezzi eilanden. In het oosten ligt de imposante Bavella heuvel, de prachtige heuveldorpjes Piedicroce en Morosaglia en de beroemde badplaats Porto-Vecchio. Van noord tot zuid,van oost naar west, Corsica bestaat uit ontelbare weelderige landschappen!

Luxe kamperen op Corsica!

Naast prachtige stranden, charmante dorpjes en rustieke bergen, vind je in Corsica vele lokale producten en smakelijke culinaire specialiteiten. Proef bijvoorbeeld de Corsicaanse vleeswaren: coppa, lonzu, panzetta of figatellu. Of probeer de typische Corsicaanse kazen als Brocciu, Venachese of Calenzana. En ontdek klassiekers als de traditionele Corsicaanse donuts of 'brocciu' gebakjes. En geniet uiteraard van fantastische wijnsoorten!

Ontdek onze locatie op Corsica: Figari Corsica Collection

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief