Glamping in Bretagne

Via BoerenBed kun je in Frankrijk kamperen bij de boer in Bretagne tijdens een familievakantie. Glamping is kamperen in een zeer compleet ingerichte tent met een authentieke inrichting die refereert aan het boerenleven in vervlogen tijden. Zo ervaar je het typische kampeergevoel terwijl je volop geniet van eigentijdse luxe en gemak!

Kamperen bij de boer in Bretagne

Glamping Bretagne

De tenten van het BoerenBed staan in Frankrijk altijd op boerderijen waar nog dagelijks gewerkt wordt. Je kunt er het boerenbedrijf van vlakbij leren kennen onder het genot van het buitenleven in een prachtig beschermd natuurgebied met veel aantrekkelijke flora en fauna! Ervaar de rust maar maak ook uitgebreid kennis met de leuke dorpjes en mooie steden. Verschillende bezienswaardigheden zijn meestal op goede rij afstand vanaf de boerderijen.

Luxe kamperen in Bretagne een bijzondere locatie!

Glamping op de boerderij in Bretagne doe je bij La Ferme de Penquelen Huella, in het Franse Scaër gebied Finistère, aan de voet van de Zwarte Bergen, halverwege tussen Quimper en Lorient. Je overnacht hier in een kleine gemeenschap in Bretagne, te midden van een bosrijk heuvellandschap. Deze boerderij vind je op slechts een half uurtje rijden van de kust. De boerderij heeft de authenticiteit weten te behouden dankzij de prachtige bouwstijl en de pure omliggende natuur. Boer Cyril en zijn vrouw Clara willen hun passie niet enkel met hun kinderen delen, maar ook met alle gasten die ze ontvangen op de boerderij.

Familievakantie in Bretagne

Tijdens je glamping familievakantie in Bretagne kun je, in een schilderachtig landschap, uitgebreid van de typisch Franse sfeer proeven. De kuststrook van het gebied leent zich prima voor relaxte dagjes vol zon, zee en strand. Vanaf de granietrotsen van de Côte de Granit Rose heb je een schitterend uitzicht over de Atlantische Oceaan. De vele pittoreske dorpjes die je onderweg tegenkomt, zijn een genot voor het oog. Een middeleeuwse stadje als Dinan moet je absoluut bekeken hebben en ook het historische stadje Vitré en het aan de kust gelegen Saint-Malo, met z'n oude binnenstad en markante stadsmuren, zijn een bezoek meer dan waard!

Bekijk hier alle locaties in Frankrijk

Nieuwsbrief