Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Beleef een leuke glamping familievakantie in Bretagne!

Via Het BoerenBed kun je in Frankrijk kamperen bij de boer in Bretagne tijdens een familievakantie. Glamping is kamperen in een zeer compleet ingerichte tent met een authentieke inrichting die refereert aan het boerenleven in vervlogen tijden. Zo ervaar je het typische kampeergevoel terwijl je volop geniet van eigentijdse luxe en gemak!

Leer het boerenleven in Bretagne kennen

De tenten van het BoerenBed staan in Frankrijk altijd op boerderijen waar nog dagelijks gewerkt wordt. Je kunt er het boerenbedrijf van vlakbij leren kennen onder het genot van het buitenleven in een prachtig beschermd natuurgebied met veel aantrekkelijke flora en fauna!

Luxe kamperen in Frankrijk op een bijzondere locatie!

Tijdens je glamping familievakantie in Bretagne kun je, in een schilderachtig landschap, uitgebreid van de typisch Franse sfeer proeven. De kuststrook van het gebied leent zich prima voor relaxte dagjes vol zon, zee en strand. Vanaf de granietrotsen van de Côte de Granit Rose heb je een schitterend uitzicht over de Atlantische Oceaan. De vele pittoreske dorpjes die je onderweg tegenkomt, zijn een genot voor het oog. Een middeleeuwse stadje als Dinan moet je absoluut bekeken hebben en ook het historische stadje Vitré en het aan de kust gelegen Saint-Malo, met z'n oude binnenstad en markante stadsmuren, zijn een bezoek meer dan waard!

Reserveer een bijzondere familievakantie in Bretagne!

Het BoerenBed staat garant voor een glamping vakantie op een unieke locatie in een bijzondere tent. Kom jij ook kamperen bij de boer in Bretagne? Met jouw persoonlijke keuze uit het gevarieerde aanbod ben je zeker van een topvakantie voor het hele gezin!

BoerenBed Locaties in de Buurt

Bretagne , wat vinden onze gasten?

    Nieuwsbrief