Glamping Bretagne | Luxe kamperen in Frankrijk | Familievakantie

Bretagne

Beleef een leuke glamping familievakantie in Bretagne!

Via Het BoerenBed kun je in Frankrijk kamperen bij de boer in Bretagne tijdens een familievakantie. Glamping is kamperen in een zeer compleet ingerichte tent met een authentieke inrichting die refereert aan het boerenleven in vervlogen tijden. Zo ervaar je het typische kampeergevoel terwijl je volop geniet van eigentijdse luxe en gemak!

Leer het boerenleven in Bretagne kennen!

De tenten van Het BoerenBed staan in Frankrijk altijd op boerderijen waar nog dagelijks gewerkt wordt. Je kunt er het boerenbedrijf van vlakbij leren kennen onder het genot van het buitenleven in een prachtig beschermd natuurgebied met veel aantrekkelijke flora en fauna!

Proef de typische sfeer van Frankrijk op een bijzondere locatie!

Tijdens je glamping familievakantie in Bretagne kun je, in een schilderachtig landschap, uitgebreid van de typisch Franse sfeer proeven. De kuststrook van het gebied leent zich prima voor relaxte dagjes vol zon, zee en strand. Vanaf de granietrotsen van de Côte de Granit Rose heb je een schitterend uitzicht over de Atlantische Oceaan. De vele pittoreske dorpjes die je onderweg tegenkomt, zijn een genot voor het oog. Een middeleeuwse stadje als Dinan moet je absoluut bekeken hebben en ook het historische stadje Vitré en het aan de kust gelegen Saint-Malo, met z’n oude binnenstad en markante stadsmuren, zijn een bezoek meer dan waard!

Reserveer een bijzondere familievakantie in Frankrijk!

Het BoerenBed staat garant voor een glamping vakantie op een unieke locatie in een bijzondere tent. Kom jij ook kamperen bij de boer in Bretagne? Met jouw persoonlijke keuze uit het gevarieerde aanbod ben je zeker van een topvakantie voor het hele gezin!

BoerenBed Locaties in de Buurt

Bretagne , wat vinden de gasten?

 • 7.5
  Fam. Brockotter - Verblijf vanaf Mon 23 Jul

  Het strand bij Rospico is geweldig. 40 minuten rijden maar zeker de moeite waard.

  10.0
  Mevr Bogaert - Verblijf vanaf Fri 18 Aug

  Ezelwandeling op een boerderij 3km ervandaan. Menhir saint-Jean, met 250m hiervandaan nog een liggende menhir (een heuse zoektocht, maar de moeite waard!) Wandeling vanuit de boerderij naar een rivier. De kinderen konden er kleine kikkertjes vangen. Musée des abeilles en des fourmis in Le Faouët. Leuk voor de kinderen (6-8 en 10 jaar), maar wel prijzig.

  10.0
  Familie Abels - Verblijf vanaf Mon 07 Aug

  Bezoek de prachtige menhirs in de omgeving en een heerlijk strand voor kids op 35 minuten.

 • 10
  de Jong - Verblijf vanaf Mon 08 Aug

  De kust is op een halfuur rijden vanaf de boerderij: goed te doen. Concarneau is een ommuurde stad aan de kust, dit is een erg leuke plaats. Verder zijn er voldoende marktjes en leuke dorpjes.

  10.0
  Drs De jong - Verblijf vanaf Mon 08 Aug

  De kust is op een halfuur rijden vanaf de boerderij: goed te doen. Concarneau is een ommuurde stad aan de kust, dit is een erg leuke plaats. Verder zijn er voldoende marktjes en leuke dorpjes.

  10
  Veenstra - Verblijf vanaf Fri 22 Jul

  Chateau Keriolet bezoeken

 • 10.0
  Mrs. Veenstra - Verblijf vanaf Fri 22 Jul

  Chateau Keriolet bezoeken

  8.8
  Timmer - Verblijf vanaf Mon 18 Jul

  Dichtbij de prachtigste baaitjes te vinden.... Ga er vooral opuit!

  8.8
  Dhr. Timmer - Verblijf vanaf Mon 18 Jul

  Dichtbij de prachtigste baaitjes te vinden.... Ga er vooral opuit!

 • 10.0
  Mevr. Werff - Verblijf vanaf Mon 13 Jul

  Voor de kinderen een klimpark te Quimper : http://www.bonoboparc.com/ Het strand aan corniche de léstuaire , Benodet Hier zijn tevens mogelijk heden voor kanoverhuur

Nieuwsbrief