Beleef een unieke glamping ervaring in het landschap van Auvergne-Rhône-Alpes

Een romantische en ruime tent in het natuurlijke hart van Auvergne-Rhône-Alpes is een steeds populairder wordende glamping ervaring. Je krijgt via het BoerenBed de kans om het boerenleven en de natuur van dichtbij te beleven, terwijl je evengoed een luxe vakantieleventje kunt leiden. Het is dé perfecte plek voor een familievakantie, waarbij je ontsnapt aan de drukte van het dagelijkse leven!

Luxe kamperen in Auvergne-Rhône-Alpes

Auvergne-Rhône-Alpes is een prachtig mooi gebied midden in Frankrijk. De regio bestaat uit vier departementen waar het overal goed toeven is voor een heerlijke glamping vakantie. Het is ook een regio met contrasten en veel verschillende landschappen waardoor het een veelbezochte bestemming is!

Een familievakantie in Auvergne-Rhône-Alpes op een idyllische natuurlocatie

Voel de vrijheid van de natuur en geniet van een nachtelijke sterrenhemel tijdens een avontuurlijke familievakantie in Auvergne-Rhône-Alpes. Het BoerenBed voert je naar een idyllische, landelijk gelegen locatie, waar je vanzelf je tempo aanpast naar de vakantiemodus. Dus, wacht niet langer en boek een schitterende glamping vakantie, waar het hele gezin plezier aan beleeft!

Momenteel hebben wij helaas geen locaties in deze regio.

Nieuwsbrief