Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Beleef een unieke glamping ervaring in het landschap van Auvergne-Rhône-Alpes

Een romantische en ruime tent in het natuurlijke hart van Auvergne-Rhône-Alpes is een steeds populairder wordende glamping ervaring. Je krijgt via het BoerenBed de kans om het boerenleven en de natuur van dichtbij te beleven, terwijl je evengoed een luxe vakantieleventje kunt leiden. Het is dé perfecte plek voor een familievakantie, waarbij je ontsnapt aan de drukte van het dagelijkse leven!

Kennismaken met het boerenleven in een luxe vakantieverblijf in Auvergne-Rhône-Alpes

Je vindt onze glamping boerderij Bonneblond in de regio Auvergne, op het platteland van Allier, ten noorden van Montluçon. Een verblijf op deze kleinschalige glamping locatie van het BoerenBed in Auvergne-Rhône-Alpes, schenkt je de rust en de ruimte om optimaal te ontspannen en van de mooie omgeving te genieten. Daarnaast kun je met je gezin of vriendengroep het boerenbedrijf leren kennen, inclusief de koeien, ooien, schapen, lammeren, kippen, varkens en kalkoenen. Verder heb je vanuit je aangename vakantieverblijf een prachtig uitzicht op de wijngaarden en glooiende heuvels.

Luxe kamperen in Auvergne-Rhône-Alpes

Auvergne-Rhône-Alpes is een prachtig mooi gebied midden in Frankrijk. De regio bestaat uit vier departementen waar het overal goed toeven is voor een heerlijke glamping vakantie. Het is ook een regio met contrasten en veel verschillende landschappen waardoor het een veelbezochte bestemming is!

Een familievakantie in Auvergne-Rhône-Alpes op een idyllische natuurlocatie

Voel de vrijheid van de natuur en geniet van een nachtelijke sterrenhemel tijdens een avontuurlijke familievakantie in Auvergne-Rhône-Alpes. Het BoerenBed voert je naar een idyllische, landelijk gelegen locatie, waar je vanzelf je tempo aanpast naar de vakantiemodus. Dus, wacht niet langer en boek een schitterende glamping vakantie, waar het hele gezin plezier aan beleeft!

Bekijk hier onze boerderijen in Auvergne

BoerenBed Locaties in de Buurt

Auvergne-Rhône-Alpes , wat vinden de gasten?

    Nieuwsbrief