Een fietsvakantie op de boerderij

fietsen landgoed volenbeek boerenbed

Fietsen op vakantie is niet alleen heel ontspannend, maar je ontdekt ook de allermooiste plekken. De BoerenBed boerderijen zijn bij uitstek geschikt om heerlijk in de buurt te kunnen fietsen, ze liggen namelijk altijd midden in de natuur. Op veel boerderijen is het mogelijk om fietsen te huren. Bij Landgoed Volenbeek hebben ze bijvoorbeeld heel veel verschillende fietsen! Zo kan je lekker luieren op de ligfiets of doe jij stiekem je voeten omhoog op de tandem? Hoe je je ook wilt vervoeren, de BoerenBed boeren helpen je bij het organiseren van jouw perfecte uitrusting!

Oerhollands fietsen met een luxe tintje

Wat is er nu meer oer-Hollands dan lekker fietsen! Aangezien we bij BoerenBed als echt Hollandse vakantie veel waarde hechten aan oer-Hollandse tradities, kunnen fietsen niet ontbreken! Bij De Kalverweide vind je een selectie stevige fietsen! En het leuke is, bij Femmie kun je heerlijke picknickmand bestellen om tijdens je tocht, bijvoorbeeld naar Giethoorn of door de Weerribben, ergens gezellig te picknicken. Wanneer je er met het hele gezin op uit wilt, hebben de boeren speciaal voor jullie kinderzitjes klaarliggen. Zo kun je tijdens je vakantie een complete uitrusting huren.

Mountainbiken tijdens een familievakantie

Bij BoerenBed kun je op vakantie in Nederland, maar ook in België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.Onze boerderijen in het buitenland liggen vaak op prachtige plaatsen! Zo boek je bij BoerenBed eenvoudig een verblijf midden in de heuvels of bossen. Bij deze boerderijen kun je stoer heuvel op en heuvel af mountainbiken. Ontdek het boerenland geheel opnieuw tijdens je glamping familievakantie.

Nieuwsbrief