Boer-gondisch genieten tijdens je familievakantie

buiten koken soep

Boer-gondisch genieten, wie wilt dat nu niet? Op onze boerderijen zie je hoe de koeien gemolken worden, kippen hun eieren leggen en de groenten worden geoogst.

Op de BoerenBed boerderijen zijn er veel mogelijkheden om je verse ingrediënten, zoals eitjes uit het kippenhok, te bereiden. Hieronder vind je enkele voorbeelden. Je kunt verschillende lekkernijen bestellen tijdens het maken van je boeking online of ter plaatse op de boerderij.

De pizza avond

Op iedere boerderij is een grote ouderwetse pizza/broodoven te vinden. Hier werd vroeger het brood in gebakken. Deze stond vaak naast de boerderij in een zogenaamd BakHuus. Tegenwoordig worden hier heerlijke pizza’’s in gebakken! Schuif aan en maak je eigen favoriete pizza tijdens de speciale Pizza Avonden!

De barbecue

Voor iedere tent staat een echte barbecue; heerlijk koken en braden onder de sterren. Nu kun je een pannenkoek meters hoog de lucht in gooien!

Met mooi weer kun je in een echte ouderwetse heksenketel een heerlijke goulash of soep maken boven het vuur. Wanneer je het vuur lang genoeg aanhoudt, kun je als toetje heerlijke marshmallows laten smelten! Deze producten zijn allemaal te bestellen tijdens het boekingsproces of ter plekke op de boerderij zelf.

De boerderijwinkel

Op onze BoerenBed boerderijen vind je altijd een boerderijwinkel. Deze winkels zijn gevuld met lokale, eerlijke producten. Vaak zijn deze producten gemaakt op de boerderij zelf of komen deze uit de omgeving. De winkel is doorlopend open en vertrouwen is een groot goed op het platteland: je schrijft gewoon op wat je meeneemt om dan aan het eind van je verblijf met de boer/boerin af te rekenen.


Nieuwsbrief