Glamping vakantie in Wyre

In Lancashire vinden jullie de Borough of Wyre, die is vernoemd naar de rivier de Wyre die door het district loopt. Met zijn bruisende markten, unieke theaterlocaties, uitgestrekte zandstranden en hectares platteland, heeft het stadje Wyre een "beetje van alles" te bieden. Wandel bijvoorbeeld naar de top van Beacon Fell, een natuurreservaat boordevol wandelpaden, voor een panoramisch uitzicht. Daarnaast is Parlick ook zeker een bezoekje waard voor de fanatieke wandelaars en paragliding fanaten. Kijk uit over de heuvels met een schilderachtig uitzicht op het adembenemende landschap!

Breng jullie familievakantie door bij Wyresdale Park Collection

Met zijn pleziertuinen, prachtige stenen gebouwen en wereldse flora en fauna is Wyresdale Park Collection een goed voorbeeld van de Engelse rijkdom van weleer door de jaren heen. Je kunt op deze locatie traditioneel vissen, het jachtseizoen meemaken en schapenhoeden ervaren. De tenten staan vlakbij het meer, verspreid over het landgoed. Dit is een ideale omgeving om dammen te bouwen bij de rivier, bootjes te knutselen en een kampvuur te stoken. Aan het einde van de tuin heb je een prachtig uitzicht over de 500 hectare grond en de Ierse Zee. Hier kun je een van de mooiste zonsondergangen van Engeland ervaren!

Haal het beste uit jullie luxe kampeervakantie bij Forest of Bowland Collection!

Forest of Bowland Collection is een fantastische natuurlijke speeltuin voor jong en oud, met de rivier de Wyre op slechts een steenworp afstand van je tent, een heerlijke rivier om in te zwemmen of pootje te baden. Er is ook een speelschuur met strobalen, schommel, zandbak en reuze glijbaan. Zoek je iets meer avontuur dan kan je de loofbossen verkennen en hutten bouwen. Maar als je toch van de boerderij af wilt, vind je de kust slechts op 15 minuten rijden!

Boerenbed locaties bij jouw in de buurt
Nieuwsbrief