Glamping vakantie in West Dorset

Deze prachtige provincie in het zuidwesten van Engeland is dé perfecte plek voor een glamping vakantie. West-Dorset is gelegen aan het Engelse kanaal en je kunt er genieten van de buitengewone schoonheid van de natuur. Daarnaast heeft de kustlijn prachtige bezienswaardigheden zoals de Durdle Door, het eiland Portland, Chesil Beach en Lulworth Cove. Kom deze streek verkennen door middel van een glamping vakantie!

Leuke activiteiten in West Dorset

De provincie is enorm aantrekkelijk, met zijn ruige kust en het bloeiende landschap dat jaarlijks veel bezoekers trekt. Dit landschap is prachtig gevarieerd en er is genoeg te ontdekken. Bijvoorbeeld de uitgestrekte heidevelden in het oosten en de heuvels, en de bossen in het westen. Het centrum van West Dorset bestaat voornamelijk uit kalkduinen met veel beken en rivieren. Maak gebruik van de vele wandel- en fietspaden die het gebied te bieden heeft. Om vervolgens de de dag af te sluiten met een hapje en een drankje in een lokale pub, in een van de vele pittoreske stadjes van West Dorset!

Geniet van een luxe kampeervakantie in West Dorset

East Shilvinghampton ligt op minder dan 10 minuten afstand van het indrukwekkende Chesil Beach en op slechts 15 minuten van het gouden zandstrand Weymouth Beach. Ook is er een prachtig uitzicht over de uitzonderlijke mooie natuur van West-Dorset. De luxe tenten van East Shilvinghampton liggen dicht bij het boerenerf, met koeien, alpaca's, geiten, varkens, kippen en eenden op slechts een paar stappen afstand. Zo kun je bijvoorbeeld de omgeving verkennen terwijl je met een van de alpaca's een wandeling maakt! En er is een keuze aan stranden: onder andere West Bay Beach, de beroemde thuisbasis van de Broadchurch tv-serie en Chesil Beach, onderdeel van het indrukwekkende Jurassic Coast werelderfgoed.

Nieuwsbrief