Glamping in Wealden

Wealden bestrijkt meer dan 300 vierkante kilometer van East Sussex en is een van de meest landelijke gebieden in Engeland. Bijna twee derde staat bekend om zijn nationale landschapskwaliteit, inclusief de High Weald (Area of Outstanding Natural Beauty) en het South Downs National Park. Geniet in deze regio van de ongerepte landschappen en uitzichten. In Wealden vind je tevens prachtige kliffen aan de kust, uitgestrekte stranden, lappendekens van middeleeuwse velden, natuurparken en golvende duinen.

Breng je vakantie met het gezin door met glamping op Sunninglye Farm

Sunninglye Farm ligt in het beschermde natuurgebied de High Weald of Kent bij de provincie grens van Kent en Sussex. Dit ligt op slechts 20 minuten van de snelweg de M25 en 30 minuten van de kust. De familie Miles woont hier op de boerderij met hun schapen, paarden, varkens, katten en honden, Shetland pony, geliefde Gypsy Cob paarden en Norman de ezel. Omgeven door bos aan bijna alle kanten en met prachtig uitzicht over de velden is er hier genoeg te doen voor de kinderen. De schommels zijn erg populair, zo ook het bouwen van hutten in het bos. Voor de liefhebbers is er ook een pony die verzorgd en geaaid mag worden! De tenten staan in Rocky Field, het thuisgebied van de Nature Watch Hideout, de uitkijkplaats voor het spotten van dassen, vossen en herten.

Er valt veel te ontdekken in Wealden!

De steden en dorpen van Wealden verwelkomen iedereen met hun eigen unieke charme. Bezoek het kasteel dat dateert uit de Romeinse tijd in Pevensey. Of ga bijvoorbeeld naar Polegate, het begin van de Cuckoo Trail, wat zich 14 mijl ten noorden van Heathfield uitstrekt. Daarnaast biedt het gebied ook veel vis- en golfmogelijkheden in de omgeving. En waarom neem je de kleintjes niet mee naar Drusilla Park? Dit staat alom bekend als de beste kleine dierentuin in Europa!

Nieuwsbrief