Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Glamping vakantie met het hele gezin in South Somerset

De regio South Somerset beslaat Devon, Wiltshire en Dorset, helemaal tot aan de rand van de heuvels van Somerset. Er zijn veel activiteiten te ontdekken vlak voor de deur wanneer jullie gaan kamperen in South-Somerset.

Breng je luxe kampeervakantie door op een van onze locaties in South Somerset

De regio SouthSomerset, omgeven door bossen en landbouwgrond, is de perfecte bestemming om even weg te zijn van de drukte van het dagelijks leven. Binnen de heuvels van het prachtige Somerset ligt het charmante Wambrook Farm, gevestigd rondom een ​​monumentale boerderij, is te vinden in de Blackdown Hills. Wambrook is een duurzame boerderij met o.a. schapen, Aberdeen Angus runderen, tarwe en gerst. Tenslotte, tussen een Normandische kerk aan de rechterkant en de rivier aan de linkerkant, vind je onze locatie Coach House Collection. Het ligt op een gebied van wel 70(!) hectare, met een groot mooi bos van ruim 30 hectare, en weilanden van ruim 30 hectare voor de 100 schapen.

Leuke dingen om te doen in South Somerset

Er zijn veel interessante plekken die jullie kunnen gaan verkennen tijdens jullie glamping vakantie in South Somerset. Plan bijvoorbeeld een bezoek aan het Palladiaanse herenhuis van Stourhead met hun mooie traditioneel Engelse tuin, het Tudor herenhuis, Barrington Court, Cadbury Castle (voorheen bekend als Camalet), of de beroemde Muchelney Abbey. Of bezoek het Valley Axe Wildlife Park om een ​​verscheidenheid aan dieren van over de hele wereld te zien. Van antilopen tot en met zebra's: je zult waarschijnlijk je favoriete exotische dier bij Ax Valley spotten! En voor degenen die genieten van een mooie wandeling, is het Yeovil Country Park zeer aan te bevelen. Dit park is aangelegd met gevarieerde wandelpaden, en er is zelfs een diervriendelijk koffietentje! Bezoek tenslotte het grote nationale park Ninesprings, met zijn schilderachtige wandelpaden en prachtige vergezichten.

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief