Kom tot rust tijdens een glamping vakantie in South Shropshire

Het oostelijke deel van South Shropshire is wat dichtbevolkter maar verder is deze regio toch vooral rustig en zeer fraai. Het is een minder toeristisch gebied maar er is veel te zien, zoals stads -en dorpscentra met fraaie houten vakwerkhuizen, historische bezienswaardigheden en ook mooie heuvelachtige gebieden.

Luxe kamperen in South Shropshire op een kleinschalige natuurlocatie

Onze locatie Church Stretton biedt een verfrissende glamping vakantie in de prachtige Shropshire Hills, in South Shropshire. De locatie zelf ligt verscholen op het platteland, maar is gemakkelijk bereikbaar vanuit Birmingham en ligt op iets meer dan 3 uur rijden van Londen. De tenten staan verstopt in de Shropshire Hills op een stukje privé bos, Hatton Wood, een ideale locatie met de mooiste zonsondergang! In de nabije omgeving vind je de prachtige marktstadjes Shrewsbury en Ludlow, waarvan de laatste zeer populair is onder de culinaire kenners, wegens zijn restaurant met Michelinster.

Wandelen tijdens je glamping vakantie in South Shropshire

Je kunt gaan wandelen in de Shropshire Hills, een zogeheten Area of Outstanding Natural Beauty. Bekende plaatsen in deze gebieden, met de voor deze regio zo typische vakwerkhuizen, zijn Hereford en Shrewsbury, en de kleine marktstadjes Ludlow en Ledbury. Voorbeelden van bezienswaardigheden zijn Ludlow Castle, Eastnor Castle en de vele musea en historische locaties rondom de Ironbridge Gorge.

Nieuwsbrief