Glamping in South Norfolk

Gelegen tussen Waveney Valley, de culturele geneugten van Norwich en het prachtige waterland van Groot-Brittannië ligt South Norfolk. Een werkelijk prachtig gebied om even weg te zijn van alle drukte van het dagelijkse stadsleven. Ontdek deze prachtige regio door middel van een glamping vakantie op het platteland!

Geniet van een luxe kampeervakantie in South Norfolk

South Norfolk is bezaaid met een rijke architectuur van Saksische en Normandische kerken, waaronder de 12e-eeuwse abdij van Wymondham. Bezoek in dit stadje tevens een van de verschillende musea of de welbekende markt van Wymondham! Of geniet simpelweg van de prachtige lokale natuur. Het omliggende landschap is zacht glooiend met een overvloed aan bossen, landbouwgrond vol wilde bloemen en karastieke landweggetjes. Tenslotte biedt South Norfolk uitstekende lange en korte wandel- en fietsroutes, en méér dan genoeg opties voor sportvissers en natuurliefhebbers!

Breng jullie familievakantie door op College Farm

College Farm ligt op het zuidelijkste puntje van de Norfolk Broads en ligt op een half uur rijden van de meest prachtige stranden en kustplaatsjes zoals Southwold en Walberswick. De familie leeft al vijf generaties op de boerderij. Vanaf je tent kan je de zeilen van de bootjes voorbij zien gaan op de rivier Wavene. Of geniet van het veld vol zonnebloemen die voor je staan. Op de boerderij vind je lammetjes, een mix van vee, kippen en Filly het paard. Als je zin hebt in een actieve vakantie dan kan je onze paarden verzorgen, fietsen, varen in de boten of lekker ontspannen vissen.

Nieuwsbrief