Glamping vakantie in South Herefordshire

Er valt genoeg te zien en doen in South Herefordshire! Herefordshire’s prachtige omgeving is de perfecte plek om één te zijn met de natuur en het buitenleven. De kunst en de cultuur is hier zo uitgebreid dat zelfs de meest geschoolde literair zich zal blijven vermaken! Genoeg historie om nog van te leren. En voor degenen die van een adrenalinekick houden, zijn er ook genoeg avontuurlijke activiteiten te beleven.

Activiteiten tijdens je familie vakantie in South Herefordshire

Als je van buitenactiviteiten in de ongerepte natuur houdt, biedt South Herefordshire een overvloed aan activiteiten aan zoals golf, kanoën, vissen, fietsen, paardrijden, wandelen, sportklimmen en nog veel meer. Daarnaast staat gebied vól met historische gebouwen, musea en een indrukwekkend scala aan culturele activiteiten. Er zijn ook een aantal lokale markten in de omgeving die zeker een bezoek waard zijn.

Breng je luxe kampeervakantie door bij Hollings Hill Farm in South Herefordshire

Hollings Hill Farm in South Herefordshire biedt een indrukwekkend uitzicht dat een heerlijk vrij en onbegrensd gevoel geeft. Je kunt hier ver uitkijken over het landschap en de Malvern Hills. Je vind hier  geiten, Friese Holstein melkkoeien, pony’s en kippen zullen er allemaal zijn om jullie te verwelkomen. Waarom niet een kijkje nemen als de koeien gemolken worden? Voor een onderbreking van de rust en ontspanning op de boerderij, is er genoeg te doen. De boerderij ligt op slechts een uur rijden van Birmingham, ideaal voor een dagje cultuur of shoppen. Of je kunt bijvoorbeeld gaan wandelen en fietsen in de Malvern Hills, de Great Malvern Priory of het Eastnor Castle bezoeken. Ook kun je de stad Malvern bezoeken met zijn natuurlijke bronwaterputten en speciaalzaken zoals knutselwinkels, antiek boekwinkels en andere antiekzaken.

 

Nieuwsbrief