Beleef een unieke glamping ervaring in het landschap van Somerset

Een romantische en ruime tent in het natuurlijke hart van Somerset is een steeds populairder wordende glamping ervaring. Je krijgt via Het BoerenBed de kans om het boerenleven en de natuur van dichtbij te beleven, terwijl je evengoed een luxe vakantieleventje kunt leiden. Het is dé perfecte plek voor een familievakantie, waarbij je ontsnapt aan de drukte van het dagelijkse leven.

Kennismaken met het boerenleven in een luxueus vakantieverblijf

Een verblijf op deze kleinschalige kampeerplek van Het BoerenBed in Zuidwest-Engeland, schenkt je de rust en de ruimte om optimaal te ontspannen en van de mooie omgeving te genieten. Je kunt met je gezin of vriendengroep het boerenbedrijf leren kennen, inclusief de koeien, ooien, schapen, lammeren, kippen, varkens en kalkoenen. Je hebt vanuit je aangename vakantieverblijf een prachtig uitzicht op de wijngaarden en glooiende heuvels.

Comfortabel kamperen in een gebied van uitzonderlijke schoonheid

Dit graafschap in het zuidwesten van Engeland staat bekend als een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Plan in je luxe en compleet ingerichte 6-persoonstent een trip naar de grotten van Wookey Hole, benut de mogelijkheid om te vissen in het nabijgelegen Blagdonsee of maak een prachtige wandeling in de bossen van Exmoor National Park, dat vlak bij je accommodatie ligt. Een absolute must is de wandeling door het Cheddar dal, waar je in het gelijknamige dorp van de lokale kaas kunt proeven.

Een familievakantie op een idyllische natuurlocatie

Voel de vrijheid van de natuur en geniet van een nachtelijke sterrenhemel tijdens een avontuurlijke familievakantie in het zuidwesten van Engeland. Het BoerenBed voert je naar een idyllische, landelijk gelegen locatie, waar je vanzelf je tempo aanpast naar de vakantiemodus. Wacht niet langer en boek een schitterende glamping vakantie, waar het hele gezin plezier aan beleeft.

Nieuwsbrief