Kom tot rust tijdens een glamping vakantie in Shropshire

Kom tot rust en geniet van het natuurlandschap in Shropshire, een van de dunbevolkste gebieden van Engeland. Ongeveer driekwart van het graafschap wordt gevormd door de Hills Area of Outstanding Natural Beauty. Het maakt deze plek in de West-Midlands tot een bijzondere locatie voor een familievakantie!

Luxe kamperen in Shropshire op een kleinschalige natuurlocatie

Onze locatie Church Stretton biedt een verfrissende glamping vakantie in de prachtige Shropshire Hills. De locatie zelf ligt verscholen op het platteland, maar is gemakkelijk bereikbaar vanuit Birmingham en ligt op iets meer dan 3 uur rijden van Londen. De tenten staan verstopt in de Shropshire Hills op een stukje privé bos, Hatton Wood, een ideale locatie met de mooiste zonsondergang! In de nabije omgeving vind je de prachtige marktstadjes Shrewsbury en Ludlow, waarvan de laatste zeer populair is onder de culinaire kenners, wegens zijn restaurant met Michelinster. Ervaar je eigen Shropshire glamping verblijf!

Glamping in de heuvels en dicht bij de bossen en moerassen in Shropshire

Upper Shadymoor Farm ligt op slechts een uur rijden van Birmingham, op de grens van Wales. Hier zijn hier genoeg leuke activiteiten te vinden, zoals mooie wandelingen over de Shropshire Hills, of een bezoek aan de bezienswaardigheden Stiperstones en Long Mynd: beide met met een gezellige pub langs de weg! De familie Fox leeft al elf jaar op de Upper Shadymoor boerderij met hun vier kinderen. De boer en boerin hebben genoeg verhalen te vertellen over de geschiedenis van dit unieke gebied. De boerderij ligt in een zeer vredige omgeving met een charmant boerenhuis, typerend voor de provincie Kent.

Nieuwsbrief