Glamping vakantie in Shrewsbury

Shrewsbury is de hoofdstad van het Engelse graafschap Shropshire. De stad, die strategisch gelegen is in een lus van de rivier de Severn, vlak bij de grens met Wales, werd gesticht in de vroege Middeleeuwen. Naast de stad zelf zijn er in de omtrek nog veel meer mooie locaties waar u naar toe kunt zoals bijvoorbeeld Attingham Park, de Wroxeter Roman City en uiteraard de Ironbridge Gorge World Heritage Site.

Een luxe kampeerverblijf bij Upper Shadymoor Farm in het zuiden van Shrewsbury

Upper Shadymoor Farm ligt op slechts een uur rijden van Birmingham, op de grens van Wales. Hier zijn hier genoeg leuke activiteiten te vinden, zoals mooie wandelingen over de Shropshire Hills, of een bezoek aan de bezienswaardigheden Stiperstones en Long Mynd: beide met met een gezellige pub langs de weg! De familie Fox leeft al elf jaar op de Upper Shadymoor boerderij met hun vier kinderen. De boer en boerin hebben genoeg verhalen te vertellen over de geschiedenis van dit unieke gebied. De boerderij ligt in een zeer vredige omgeving met een charmant boerenhuis, typerend voor de provincie Kent.

Leuke activiteiten in Shrewsbury

Je kunt in Shrewsbury bijvoorbeeld de prachtige traditionele zwart-witte houten huizen bewonderen, in de typische 'Tudor' stijl. Ook kun je hier een klein aantal historische attracties bezoeken zoals het museum, de abdij en het Shropshire Regimental Museum.

Nieuwsbrief