Familievakantie op de boerderij in Reading

Helemaal aan het einde van het Kennet and Avon kanaal vind je het stadje Reading. De eens Saksische nederzetting heeft een rijke geschiedenis, verspreid over het gehele platteland van Berkshire. Het eerste bewijs van deze regio als een nederzetting dateert uit de achtste eeuw, toen het tijdens de Middeleeuwen een centraal handels- en kerkcentrum was. Als gevolg hiervan is deze regio nu de perfecte plek voor liefhebbers van geschiedenis!

Ontdek de lokale geschiedenis van Reading tijdens je luxe kampeervakantie op de boerderij

Je kunt meer ontdekken over deze regio tijdens de middeleeuwen tot de dag van vandaag in het Reading Museum. En op een paar minuten wandelen vanaf het museum vind je de overblijfselen van Reading Abbey, aan de zuidoostkant van Forbury Gardens. Nóg iets verderop in de heuvels staat het vorstelijke landgoed Basildon Park. Verdwaal in dit grootse 18e-eeuwse landgoed of wandel door de 400 hectares van het aangrenzende park. Dit is de perfecte plek om te wandelen, fietsen of een ritje te maken en van de buitenlucht te genieten!

Het Reading Festival en nog veel meer..

Hoewel het jaarlijkse festival zijn plaats op de wereldkaart heeft vastgelegd, heeft deze regio zóveel meer te bieden. Afgezien van de toegang tot het prachtige platteland van Berkshire, vind je hier ook echte pareltjes als Stanlake Park Wine Estate, net buiten Twyford. Het is de perfecte plek om te ontspannen, een rondleiding te volgen en wijn te proeven van een van de meest succesvolle wijnproducenten in het Verenigd Koninkrijk. Maar ook het Beale Wildlife Park is een must see! Er zijn speelplekken voor kinderen en een breed scala aan exotische dieren waar iedereen van kan genieten.

Bezoek onze locatie Bucklebury Reading Collection in deze unieke regio!

Nieuwsbrief