Glamping vakantie in Penwith

Penwith (in het Cornish: Pennwydh) bevindt zich op een schiereiland met dezelfde naam, dat zich uitstrekt van St Ives tot Land's End. De ruige kustlijn, met daartussen vele mooie stranden, is zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens jullie glamping vakantie. Daarnaast ligt deze regio te midden van een prachtige natuurgebied van Cornwall, dat vele wandel- en fietsmogelijkheden biedt. Penwith heeft een flora en fauna die je nergens anders in Engeland kunt vinden: in de Morrab Gardens groeien bijvoorbeeld zelfs bananenplanten!

Luxe kampeervakantie in Penwith bij Treganhoe Farm!

Er is werkelijk geen betere locatie te bedenken voor Treganhoe Farm, genesteld in het hartje van West Cornwall. Op minder dan 15 minuten afstand liggen prachtige stranden als Marzion, Sennen Cove, Porthcurno en Gwenver. Tijdens deze luxe glamping vakantie in Cornwall kunnen jullie genieten van het prachtige uitzicht over het stuwmeer en het uitgestrekte landschap.

Leuke activiteiten in Penwith

Penwith biedt een grote variatie aan activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld genieten op de prachtige stranden aan de noord- of zuidkust, waar je kunt zwemmen, zandkastelen maken en zelfs surfen! En, als je van wandelen houdt, zijn er zowel wandelmogelijkheden aan de kust als in het binnenland. Land’s End ligt op slechts 20 minuten afstand, en op nog geen 13 km vind je het uitzonderlijke openluchttheater Minack Theatre. Dit is gebouwd in de klif naast Porthcurno beach. Tenslotte vind je de buurt van St.Michael’s Mount, prachitge tuinen die worden beheerd door het National Trust. Genoeg te ontdekken dus!

Nieuwsbrief