Luxe kamperen op het platteland van Oxfordshire

Wil je eens een andere invulling aan je familievakantie geven, waarbij je verblijft in een rustige en natuurrijke omgeving met veel ruimte om activiteiten te ondernemen? Het BoerenBed bedient je op je wenken met een aantrekkelijke en avontuurlijke glamping vakantie in Oxfordshire. Je verblijft op een kleine kampeerplek in de landelijke omgeving van een akkerbouw- en schapenboerderij, waar voor je hele gezin veel te beleven valt en waar het je aan niets ontbreekt.

Een familievakantie in Oxfordshire met het comfort van thuis

Je vakantieverblijf van Het BoerenBed is van alle gemakken voorzien. Je beschikt onder meer over comfortabele bedden, romantische verlichting, een kookfornuis, toilet, houtkachel met houtblokken en stromend water. Geniet vanuit je onderkomen op een heuvel van het uitzicht over Nationaal Park Cotswolds en de Upper Thames Valley. Dit landelijke graafschap in het zuidoosten van Engeland is geboetseerd door de laaggelegen kleigronden rond de bekende rivier de Theems.

Laat de drukte van alledag achter je en geniet van je glamping vakantie

Met een glamping vakantie in Zuidoost-Engeland ben je ver verwijderd van de drukte van alledag. Je waant je in de vroegere wereld van het boerenleven op het Engelse platteland, maar maakt tegelijkertijd dankbaar gebruik van het moderne comfort dat Het BoerenBed je aanbiedt. Je kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op het boerenerf en in de natuurrijke omgeving. Onderneem een speurtocht door de bossen, proef van de wilde vruchten of ga op zoek naar dassen, vossen, buizerds, rode wouwen, herten en hazen. Je hele gezin komt ogen te kort op deze inspirerende locatie.

Een bijzondere glamping vakantie met het hele gezin

Heb je zin om overdag een spannende wandeltocht te ondernemen, 's avonds te barbecueën of een kampvuur te maken en 's nachts naar de sterren te kijken? Kies dan voor een onovertroffen, luxe familievakantie van Het BoerenBed in dit prachtige graafschap in Engeland. Je kunt rekenen op een gastvrije ontvangst op een speciale plek in de natuur.

Nieuwsbrief